2 haftada da gelse sıkıntı yok acelem yok fiyatı aşırı uygun fiyatına göre beklemeye değer.Güvenilir ancak hazır depodan göndermiyorlar o yüzden baya geç geliyor genelde. Hatta türk telekom hattınız varsa fırsatlar kısmında vivensede %10 indirim vardı geçenlerde hâla bitmediyse.
üreticisi ceramical sanırım ama fiyatı çok uygun işte hepsiburada trendyol gibi sitelerde aynı marka aynı masa 1.2k burda 790tlVivense beni çok mağdur etti bu yüzden öneremem.
Ama ordaki ürünlerin zaten genelde üreticisi Vivense değil, sizin üründe öyleyse ürün adını bir Google'da aratın, farklı platformda üretici firma tarafından satışını bulabilirsiniz.
Bahsettiğin masa buysa güncel kurda alınır. Vivense hakkında bilgim yok ama bu masayı yaklaşık 1-1.5 senedir kullanıyorum.üreticisi ceramical sanırım ama fiyatı çok uygun işte hepsiburada trendyol gibi sitelerde aynı marka aynı masa 1.2k burda 790tl
evet masa bu deneyimlerini anlatır mısın ustam alayım mıBahsettiğin masa buysa güncel kurda alınır. Vivense hakkında bilgim yok ama bu masayı yaklaşık 1-1.5 senedir kullanıyorum.
CERAMİCAL ÇALIŞMA MASASI, 160 CM, CEVİZ, MS1 FİYATI - Vivense
Vivense.com - Türkiye'nin online mobilya mağazası. Mobilya, koltuk, aydınlatma, halı - Seçilmiş ürünler, indirimli fiyatlar!www.vivense.com
neden ne gibi sorunlar var kalite olarakGüvenilir ben masa aldım ama pek kalite beklemeyin
Aynı masa var bende. Profiller çok ince alyan ile vidaları sıkarken eziliyor. Üst tabla fena değil ama altı emanet duruyor. Fps oyunları oynuyosan cross çevirirken sallanıyor. Sallanması rahatsız etmez dersen kullanırsın. Kurması tek başına 10 dk sürer en fazla. Fiyat performans mı dersen kötü değil.evet masa bu deneyimlerini anlatır mısın ustam alayım mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
neden ne gibi sorunlar var kalite olarak