Neler Yeni

Yardım ACİL! Vivense.com GÜVENİLİR Mİ?

wesy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Yusuf
Aynı masa var bende. Profiller çok ince alyan ile vidaları sıkarken eziliyor. Üst tabla fena değil ama altı emanet duruyor. Fps oyunları oynuyosan cross çevirirken sallanıyor. Sallanması rahatsız etmez dersen kullanırsın.
oynuyorum ya sallanması kötü olur. trendyol yorumlarında sallanmıyo demişler ama bilemedim

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
evet masa bu deneyimlerini anlatır mısın ustam alayım mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

neden ne gibi sorunlar var kalite olarak
Bence kaliteli fiyatına göre. Ben halının üstünde kullanıyorum herhangi bir sallanma ezilme durumu yok. Çift monitör+ kasa rahat sığıyor 160lık modeline.

• Beğen
Reaksiyonlar: wesy

wesy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Yusuf
Bence kaliteli fiyatına göre. Ben halının üstünde kullanıyorum herhangi bir sallanma ezilme durumu yok. Çift monitör+ kasa rahat sığıyor 160lık modeline.
hocam demirleri kaliteli mi sağlam mı masanın duruşu

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Aynı masa var bende. Profiller çok ince alyan ile vidaları sıkarken eziliyor. Üst tabla fena değil ama altı emanet duruyor. Fps oyunları oynuyosan cross çevirirken sallanıyor. Sallanması rahatsız etmez dersen kullanırsın. Kurması tek başına 10 dk sürer en fazla. Fiyat performans mı dersen kötü değil.
Biz arkadaşla beraber almıştık sallanmaya dair bir durum yok. Ayağının altındaki plastikleri eşitlememiş olabilir misiniz?

• Beğen

Shaco

80+ Bronze
oynuyorum ya sallanması kötü olur. trendyol yorumlarında sallanmıyo demişler ama bilemedim
Flick shot atarken sallarsın ya fareyi o zaman sallanıyor bi tık monitör ayağı 3 bacaklı değilse monitöre yansıyor baya ama güvensiz hissettirecek kadar değil yanlış anlama.

• Beğen

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,774
İsim
Kerem Çavuş
Masa olarak bilmiyorum fakat yüklü miktarda avize alışverişi yapmıştım ve hiç de mağdur falan edilmedim ayrıca bir parçası eksik çıkmıştı özür ve hediyeyle birlikte sorunumu çözmüşlerdi

• Beğen

Shaco

80+ Bronze
Biz arkadaşla beraber almıştık sallanmaya dair bir durum yok. Ayağının altındaki plastikleri eşitlememiş olabilir misiniz?
Dengesizlik anlamında değil hocam yanal hareket olarak sallanıyor masa. Alyan ile sıktım vidaları hatta profillerin içine gömülecekti bombe yapmaya başlamıştı. Sürekli değil ama taş gibi değil yani o da profillerden kaynaklı.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Flick shot atarken sallarsın ya fareyi o zaman sallanıyor bi tık monitör ayağı 3 bacaklı değilse monitöre yansıyor baya ama güvensiz hissettirecek kadar değil yanlış anlama.
Allah Allah şaşırdım ya ondan söyledim. Benimkinin altında halı var belki ondan sağlam duruyordur boş zeminde denemedim.

• Beğen

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
663
İsim
Emre Erkan Aydın
Masa sunta bildiğin sözde l masa samandan yapmışlar kolumu bastırınca masa içine göçüyor tahtası baya ince yani bir de ben 3 yıl önce almıştım 400tl ye o zamana göre ucuz da değil ama malzeme kalitesi çok kötü bildiğin saman zaten l kısmı kırıldı kurarken

• Beğen

Shaco

80+ Bronze
Allah Allah şaşırdım ya ondan söyledim. Benimkinin altında halı var belki ondan sağlam duruyordur boş zeminde denemedim.
Bende de halı var hocam. Masaya özel aldım hemde 160cm genişliğinde falan özendik o kadar ama bir şey değişmedi.

wesy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Yusuf
Masa sunta bildiğin sözde l masa samandan yapmışlar kolumu bastırınca masa içine göçüyor tahtası baya ince yani bir de ben 3 yıl önce almıştım 400tl ye o zamana göre ucuz da değil ama malzeme kalitesi çok kötü bildiğin saman zaten l kısmı kırıldı kurarken
hocam ne yapmamı önerirsiniz

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
663
İsim
Emre Erkan Aydın
Bence biraz daha biriktirip sağlam bir şey al yoksa bin pişman olursun oyun oynarken masaya kolumu dahi yaslıyamıyorum içine göçüyor ya da farklı bir masaya bak samandan masa alma

Hesabıma girdim baktım siparişime şimdiki fiyatı 2k https://www.vivense.com/adore-rio-l-ofis-masasi-sonoma-120521192679-modeli.html
2k lık ürün sunta ise 800tl lik nasıldır tahmin bile edemiyorum

Mert.k

80+ Bronze
evet masa bu deneyimlerini anlatır mısın ustam alayım mı

bi kaç hafta once hepsı buradada 750 tl yı yanılmıyorsam

Top Bottom