evet bende benzer modelı var sallanıyor bir tık çok sıkıntı yapmazşuanda vivenseden 790 alıcam alırsam da arkadaşlar masa sallanıyo diyince bi tereddütte kaldım
bu modelın sallanacağını sanmam kalıtelı duruyor bacakları ve bacakalrın desteklerınden dolayışuanda vivenseden 790 alıcam alırsam da arkadaşlar masa sallanıyo diyince bi tereddütte kaldım
Hocam 1-2 ay önce bu fiyatlara ikea masalar vardı fiyatları falan mı arttı onlara neden bakmıyorsunuz?evet masa bu deneyimlerini anlatır mısın ustam alayım mı
Bunun tablasının içi boş. Petek gibi karton falan sinirlenip yumruk atsa delinirIkea masa mesela yani başka renkleride var. 140cm 20 cm çok farketmez hemde büyük masa kullanmış ve geçen ay çöpe atmış biri olarak söylüyorum ne kadar büyük o kadar iyi değil
Pardon hocam tır çarpmasına dayanıklı bir tane bakayım.Bunun tablasının içi boş. Petek gibi karton falan sinirlenip yumruk atsa delinir
160 mdf tabla alıp altına ayak yaptırabilirsin. Hazır ayakta alabilirsin. Benim yorumum korkutmasın seni alsan kullanırsın dediğim gibi rahatsız eden yanları var.160cm olma şartıyla varsa ikeadan link atabilirseniz sevinirim hocam
Ürün açıklamasını okusan yeter gerek yok çaba sarf etmenePardon hocam tır çarpmasına dayanıklı bir tane bakayım.
Ekstrem bir şey yapmadığınız sürece kırılmaz zaten masa alırken kontrol edilen bir etkende de değil bence. Ayrıca bu bütçedeki çoğu masayıda yumrukla kırabileceğime inanıyorum. 40 yıl dayanacak bir şey aramıyoruz. ikea en nihayetinde dediğiniz kadar dandik olacağını sanmıyorum.160 mdf tabla alıp altına ayak yaptırabilirsin. Hazır ayakta alabilirsin. Benim yorumum korkutmasın seni alsan kullanırsın dediğim gibi rahatsız eden yanları var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ürün açıklamasını okusan yeter gerek yok çaba sarf etmene
hocam işte senin kullandığın masayı aylardır planlıyodum bu gün de vivensede bu fiyatı görünce sorayım dedim hiç sallanmıyo diyen de bi çok kişi var bilemedim. vivensenin ürünlerine kalitesiz diyenler de var ama bu masanın markası ceramical değil mi hepsiburadadan da alsam aynı üretici değil mi yani?160 mdf tabla alıp altına ayak yaptırabilirsin. Hazır ayakta alabilirsin. Benim yorumum korkutmasın seni alsan kullanırsın dediğim gibi rahatsız eden yanları var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ürün açıklamasını okusan yeter gerek yok çaba sarf etmene
Ekstrem bir şey yapmadığınız sürece kırılmaz zaten masa alırken kontrol edilen bir etkende de değil bence. Ayrıca bu bütçedeki çoğu masayıda yumrukla kırabileceğime inanıyorum. 40 yıl dayanacak bir şey aramıyoruz. ikea en nihayetinde dediğiniz kadar dandik olacağını sanmıyorum.
Aynı üretici hocam. Daha makul fiyatta bulamazsanız alıp deneyin en kötü ilerde profilleri destekler yada yenisini yaptırırsınız. Profilleri kötü ama üstü sağlam. Bende kendim için masa yaptıracaktım o dönemde astarı yüzünü geçiyordu o yüzden aldım. Sallanma/esneme olayı beni de tedirgin ve rahatsız etti o yüzden dile getirdim.İnsan demir profil mdf üst tabla vs görünce taş gibi durur sanıyor ama öyle olmadı işte.Sonra hayal kırıklığına uğramak yerine en azından bilerek alırsınız başka seçeneğiniz olmazsa. Yaklaşık 20 dakika sonra evde olurum isterseniz video atarım sizi rahatsız etmezse alırsınız.hocam işte senin kullandığın masayı aylardır planlıyodum bu gün de vivensede bu fiyatı görünce sorayım dedim hiç sallanmıyo diyen de bi çok kişi var bilemedim. vivensenin ürünlerine kalitesiz diyenler de var ama bu masanın markası ceramical değil mi hepsiburadadan da alsam aynı üretici değil mi yani?