Arama sonuçları: *

1. RevDeisDou

Yardım Casper'dan Dava Yedim

yav dayı sen kimsin ben seni tanımıyom
  2. RevDeisDou

Niye kendi kendine tribe girdin ben sana bir şey bile söylemedim
  3. RevDeisDou

Haberim yok'u geç haberim var dese bile kazanması lazım ben mi koydum o ürünü pazara o fiyata. Benim paramı çektiyse benim ürünümü yollayacak. Zamanında MF Product ta mekanik klavyede fiyat hatası yapıp membran yollamıstı onlar daha büyük kolpa. Kolpa markaların ayıklanması bizim işimize gelir valla
  4. RevDeisDou

Valla hem davayı kazanırsın hem de laptop' u alırsın bence. Bu konu sayesinde Kızılay dan sonra boykot listeme Casper' ı da eklemiş oldum. Dolabımdaki eski notebook' u da imha edeyim direkt. Haklı müşteriye dava açacak kadar küçük bir şirketten alışveriş yapılmaz.
  5. RevDeisDou

Yardım Redmi 12C'den Redmi Note 13 Pro Plus'a Geçilir mi ?

Performans istiyor isen X6 Pro Kamera istiyor isen 13 Pro Plus alabilirsin hayırlı olsun şimdiden
  6. RevDeisDou

Yardım s23 Ekran koruyucu ve adaptor onerısı

a101 stok yok zaten Amazondan al geç 29k falandı
  7. RevDeisDou

MACHENİKE SİTESİ GÜVENLİ Mİ?

Yüksek fırçalı dizüstü bilgisayarı. Bu çeviri yapan siteden direkt kaçardım
  8. RevDeisDou

Sahibinden de ilan görsellerimi kullanıyorlar

Evet, ilana girenler sahte oldugunu öğrensin
  9. RevDeisDou

Sahibinden de ilan görsellerimi kullanıyorlar

Nevheşirin zorlukları. Hocam bu arada fiyatların yuksek gibi. Bir de ilanların altına soru sorma gelmiş oraya durumu belirt eğer açıksa
  10. RevDeisDou

Amazon TR güvenilir mi?

Apple ürünleri pek iyi değil. İyi olanlar da cok pahalı. Her türlü daha iyisi var yani. Onu kast ettim. Sahte mevzusu değil.
  11. RevDeisDou

Amazon TR güvenilir mi?

Amazon ucuz ise iyi. AmazonTR SATICI ise tabii. Lakin Apple ürün iyi midir ondan hala emin değilim. Sanırım Apple sitesi yerine Amazon tercih ederdim eşit fiyat olsalar dahi.
  12. RevDeisDou

Amazon TR güvenilir mi?

Amazon iyidir de Apple iyi midir bilmiyorum
  13. RevDeisDou

🔺Bu Gereksiz ekran kartı tutacağı niye pahalı🔺

Sanki onla daha içilmez gibi be :D
  14. RevDeisDou

🔴 Hayırlı Olsun Sahibinden En Düşük " SPGHB " 75 TL 🔴

Enayi mi sadece kargo parası alsın adam he bence de pahalı ama olsa olsa bunun 100-200 altı olur minimum yani 15000 tl para baglicam 700-800-900 liraya bakmam benim paramın garantiliğini adam 900' e yapıyor
  15. RevDeisDou

🔴 Hayırlı Olsun Sahibinden En Düşük " SPGHB " 75 TL 🔴

Normal. 7200 lira baglamisin adam sana hem o 7200 liranın güvencesini hemde 7200 liralık ürünün kargosunu sağlıyor. Satıcıya güveniyosan param guvende ile alma o zaman :D :D
  16. RevDeisDou

İnce Hesap Güvenlimidir?

Güvenilir tabii ki
  17. RevDeisDou

Çözüldü✓ Techburada güvenilir midir ?

HP için diyorsan evet https://www.epey.com/monitor/hp-x27-2v6b4aa.html 1686580150 Techburada güvenilir bu arada
Top Bottom