Çözüldü✓ Techburada güvenilir midir ?

Uğur

80+ Silver
Reaksiyon skoru
726
LG 24GN60R-B monitör almayı düşünüyorum ama satıcısı heryerde Techburada diye satıcı güvenilirmidir ? Daha önceden bu satıcıdan ürün alanlar yorum yaparsa güzel olur. Yoksa 400 TL fazla verip LG 24GN65R-B alıcam Media Markt dan.

Lg yi çok önerdiler ben gigabyte g24f-2 alıcaktım dün 4800 olan monitör bügün 5652 TL olmuş.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bide 27 inç fps için fazla gelmez mi ? Şuan kullandığım ekranı da yan monitör yapıcam o da 22inç arasında devasa fark olsun istemiyorum.
27 inç bence iyi. 24 bana artık kücük gelmeye başladı bir de bu monitör ayrı iyi. 4199' a kaçırma

27 inç bence iyi. 24 bana artık kücük gelmeye başladı bir de bu monitör ayrı iyi. 4199' a kaçırma
Akşama kadar bitmez umarım parayı akşama doğru yatırcam çünkü.

Yükseklik ayarı var mı bunda biliyor musun yani dik konuma gelmesine gerek yok da aşağı yukarı inip kalksın istiyorum ha yoksa mecbur monitör kolu alıcam.

Konuya dönücek olursak var mı arkadaşlar techburada dan ürün satın alan daha önce ? Deneyimleriniz nasıl ?

Son düzenleme:

Yükseklik ayarı var mı bunda biliyor musun yani dik konuma gelmesine gerek yok da aşağı yukarı inip kalksın istiyorum ha yoksa mecbur monitör kolu alıcam.

Konuya dönücek olursak var mı arkadaşlar techburada dan ürün satın alan daha önce ? Deneyimleriniz nasıl ?
1686580053069.png

HP için diyorsan evet

Techburada güvenilir bu arada

Aynı satıcıdan aynı modeli almak istiyorum. Acaba satın aldın mı? Güvenilir mi?
Hepsiburada üzerinden aldım 3 ay oldu. Monitörden memnunum satıcıda da sorun çıkmadı güvenilir yani.

Aynı satıcıdan aynı modeli almak istiyorum. Acaba satın aldın mı? Güvenilir mi?

Ben aynı satıcıdan direkt kasa topladım Nisan 2021'de. İki senedir sorunsuz kullanıyorum. Hepsiburada üzerinden de 2018 yılında Logitech Z333 model 2+1 toplamışım. Yalnız fiyata gel! Ben aldığımda 255 TL imiş, şu an 3 bin TL!

Ben aynı satıcıdan direkt kasa topladım Nisan 2021'de. İki senedir sorunsuz kullanıyorum. Hepsiburada üzerinden de 2018 yılında Logitech Z333 model 2+1 toplamışım. Yalnız fiyata gel! Ben aldığımda 255 TL imiş, şu an 3 bin TL!
Bende zamanında migrosdandı galiba logitech z120 aldım 60-80 tl mi neydi galiba şimdi baktımda 1000 tl olmuş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,352
Üyeler
195,344
Son üye
maytayci
Geri