Arama sonuçları: *

1. Rogas

THH lehime karar verdi. (Düzenleme: Kazandım ama satıcı kabul etmeden ürünü geri yolladı)

aynı ürünü mu yolladılar değişim mi yapmışlar
  2. Rogas

İnce Hesap REZİLLİĞİ

İnce hesapta olsa aracı firma kullanmadan hiçbirini almıyorum artık ince hesaptayım alıcam gider Amazon’dan trendyoldan hb den alırım hem taksit imkanı hemde muhattabım farklı 1732990810 Amazon’dan İncehesap satıcısından gibi
  3. Rogas

Trendyol Siparişimi İptal Etti

Merak ettim özel değilse ne aldın
  4. Rogas

İnternetten alışverişe %25 vergi gelecek!

Vergi alıcıdan da olsa satıcıdan da alınsa tüketiciyi etkiler vergi satış maliyetini arttırır. Üreticide mecburi zam koyar olan yine alıcıya olur
  5. Rogas

Hazır sistem satan siteler güvenilir mi?

Google gamin gen ye ile yaşadıklarım yazın mavi sitede adam uzun uzun video + sslerle anlatmış ben o şekilde vazgeçtim
  6. Rogas

Hazır sistem satan siteler güvenilir mi?

Gaming gen tr sen alma ürün kusurlu gelirse uğraşırsın 1732109061 6 ayda değiştirip gonderirler 1732109482 1732109506 Burayı oku itopyadan da alınmazmış
  7. Rogas

Nays Hakkinda Bilgi alıcam bide ref kodu

mobil üzeriden kayıt sağlıyorum cep telefonu numarası istiyor
  8. Rogas

hocam şuan kayıt olsam taksitli işlem olarak kullanabilirmiyim
  9. Rogas

Arkadaşlar merhaba ilk defa nays hesabı açacağım inişli papara falan da kullanmadım standart banka hesaplarıyla işimi görüyorum. Bana ne gibi artıları olur kredi kartı gibi taksitli kullanım için direkt kayıt oluştursam bugün kullanabilir miyim taksitli. Bide bir arkadaşım ref kodu versinde 50...
Top Bottom