Arama sonuçları: *

1. Salu

❌İndirim Bitti! İnstreet Ayakkabılarda 1 Alana 1 Bedava

Sadece online'a mı özel
  2. Salu

Yardım Annem İle E-Ticaret İşine Girmek İstiyorum

@tümen çok komik geldi sana galiba her gönderiye ifade atmışsın
  3. Salu

Bu mouse İlanı alınır mı?

Paraya ihtiyacı vardır belki 30tl bir şey degil ondan kabul etmiştir
  4. Salu

İtopya ziraat taksit yazıyor ama olmadı

itopyayla veya bankayla iletişime geç 1669494577 Taksit isterse faiz biner mobil bankacılıktan en iyisi itopyayı arasın
  5. Salu

Ayakkabı Önerisi 1000 TL Civarı

Çok basit duruyor bence
  6. Salu

Dolandırıldım. Yardım

Geçmiş olsun. Böyle insanları direkt imha etmek lazım
  7. Salu

3060 ti sistem 17k aldım h.o g.o ?

2tb harddisk ve sıvı soğutması var 3060 ti model parçalar kaliteli bence h.o
  8. Salu

Çözüldü✓ İncehesaptan kasa alırken ödemeyi yaptım ama stok bitti

Karttan para çekilmişse almışsındir muhtemelen 1 saat kadar bekle sisteme düşer belki düşmezsede para iadesini alırsın müşteri hizmetlerini arayarak merak etme sıkıntı olmaz.
  9. Salu

Öneri 1300 TL Oyuncu koltuğu varmı

2.attığını kesinlikle önermiyorum internet kafede var 10 taneden 8 i yamuldu sonradan ve kendi kendine aşağı kayıyor. 1.attığında kalitesiz duruyor ama onun için kesin bir şey diyemem. Benim önerim bütçe arttırman sağlam bir şey arıyorsan bu bütçeye zor. 1646698483 ve 2. için yazın aşırı terletme...
  10. Salu

Yardım İncehesap PİŞMANLIKTIR : müşterilerini mağdur ediyor.

Yapılacak en iyi şey Tüketici hakem heyetine başvurmak onlardan olumlu karar çıkarsa ki bence çıkma ihtimali yüksek yenisini gönderirler
  11. Salu

Netkargo Rezillik

12. Salu

Netkargo Rezillik

Başlığıda değiş insanlar itopya yapıyor zannedecekler İtopyayla veya kargo şirketiyle alakası yok
  13. Salu

Netkargo Rezillik

Adamlar zaten neden getirmediklerini bildirmiş 'OLUMSUZ HAVA ŞARTLARI' demişler ne bekliyorsun karın içinde yüzerek senin çok değerli klavyeni mi getirsinler.Birde haklıymış gibi işleri bu banane gibisine getiriyorsun. Keske kargocu sen olsaydın uçarak dağıtırdın kargoları.
  14. Salu

THH Başvurum Sonuçlandı

bende öyle okudum yalnız değilsin
  15. Salu

Rainbow Six Siege nezaman indirime girer

Yılbaşı indirime girebilir. Veya bu cadılar bayramı falan var ona benzer günlerde giriyor
  16. Salu

ASUS TUF GAMİNG 1660 SUPER 3509TL GÜVENİLİR Mİ ?

Şüpheli şuan 1660 superler 4.5-5.5 arası hatta daha pahalıya gidiyor 1500 tl ye ilginç 1630572313 3584 tl diyor ne 1509 tl si
  17. Salu

Yardım Monitörü sağlam yolladım bozuk geldi

Keşke hemen gönderseydin Ama yine iletişime geç asusla ve aldığın firmayla
  18. Salu

Ryzen 5 3600 sistemin ederi nedir sizce

ben pazarlıksız halini hesapladım 3.6 ya koysa 3.3 e gider
  19. Salu

Ryzen 5 3600 sistemin ederi nedir sizce

İslemci 1.4K anakart 400 450 ramlar 500 kasa 700 750 SSD 400 desen 3.4 --- 3.7 arası eder bence
  20. Salu

itopya'dan gelen hasarlı ürün / kusurlu ürün (Kulaklık standı)

Demekki kullanılıp iade edilen ürünleri hediye altında millete veriyorlar.Özel indirimle verdikleri ürünlerde öyle o zaman yakışmadı @itopya.com
Top Bottom