Neler Yeni

THH Başvurum Sonuçlandı

AlpacinoTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Celal Güzel
Merhabalar geçen sene bu zamanlar malum siteden monitör aldım ölü piksel var diye şikayet ettim iade veya değişim yapılmadı. bende thh ye başvurdum bugün itibariyle başvurum benim lehime olduğuna dair eve tebligat geldi.
397 tl gibi süreç masrafını malum taraf ödeyecekmiş geçen sene 1600 olan monitörüm bu sene 2.5 k dan fazla olmuş şimdi ben iade etsem 1600 ile hangi monitörü alacağım korkusuyla geri vermek istemiyorum. şimdi bu durumda geri vermeme hakkım var mı ? geri vermedim diyelim o süreç tutarını ben mi ödeyeceğim ?

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,944
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Kaç tane ölü piksel vardı

Merhabalar geçen sene bu zamanlar malum siteden monitör aldım ölü piksel var diye şikayet ettim iade veya değişim yapılmadı. bende thh ye başvurdum bugün itibariyle başvurum benim lehime olduğuna dair eve tebligat geldi.
397 TL gibi süreç masrafını malum taraf ödeyecekmiş geçen sene 1600 olan monitörüm bu sene 2.5 k dan fazla olmuş şimdi ben iade etsem 1600 ile hangi monitörü alacağım korkusuyla geri vermek istemiyorum. şimdi bu durumda geri vermeme hakkım var mı ? geri vermedim diyelim o süreç tutarını ben mi ödeyeceğim ?
fiyat farkı için de dava aç maduriyetten

VorleN

80+ Silver
397 TL gibi süreç masrafını malum taraf ödeyecekmiş geçen sene 1600 olan monitörüm bu sene 2.5 k dan fazla olmuş şimdi ben iade etsem 1600 ile hangi monitörü alacağım korkusuyla geri vermek istemiyorum. şimdi bu durumda geri vermeme hakkım var mı ? geri vermedim diyelim o süreç tutarını ben mi ödeyeceğim ?
Bende Türk Hava Yolları ne alaka diyorum

arisaka

80+ Bronze
Aklınızda bulunsun monitörde ölü pixel var iade istiyorum derseniz böyle 1 yıl uğraşır durursunuz. Beğenmedim, beklentilerimi karşılamadı deyip yasal iade hakkınızı kullanacaksınız bu şekilde 3 monitör iade ettim.

AlpacinoTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Celal Güzel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kaç tane ölü piksel vardı
ben 1 tane buldum servis kağıdında 1 siyah 1 tane de renkli görsel olduğunu yazmış.
Mesaj otomatik birleştirildi:

fiyat farkı için de dava aç maduriyetten
nasıl yapıcam ? bilgim yok malesef

Aklınızda bulunsun monitörde ölü pixel var iade istiyorum derseniz böyle 1 yıl uğraşır durursunuz. Beğenmedim, beklentilerimi karşılamadı deyip yasal iade hakkınızı kullanacaksınız bu şekilde 3 monitör iade ettim.
acemilik diyelim benimkisine :)

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,944
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
Steam
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
ben 1 tane buldum servis kağıdında 1 siyah 1 tane de renkli görsel olduğunu yazmış.

Şuan indirimde bak hala o fiyata alabiliyorsun.

monitörün siparişini ver sen.

AlpacinoTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Celal Güzel

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,944
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
Steam
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR

arkadasın dediği mantıklı iade icin de nasıl dava acarsın bilmiyorum acılabilir gibi geldi gözüme

Top Bottom