Neler Yeni

Netkargo Rezillik

AydNn

80+ Bronze
Arkadaşlar siz beni yanlış anladınız benim demek istediğim hiç bir bilgi vermeden bir anda yok oluyorlar nerede dediğimde bile cevap alamadım ben ram almıştım karlı havada iken

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Furkan SARIGÖL
Adamlar zaten neden getirmediklerini bildirmiş 'OLUMSUZ HAVA ŞARTLARI' demişler ne bekliyorsun karın içinde yüzerek senin çok değerli klavyeni mi getirsinler.Birde haklıymış gibi işleri bu banane gibisine getiriyorsun. Keske kargocu sen olsaydın uçarak dağıtırdın kargoları.

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,397
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Dostum ben kargocuyum, senin dediğin sistem ona göre işlemiyor. Aktarmadan araba gelmezse neyi dağıtacağız? İnsanlar yolda yürüyemedi arabalarını E-5'lerde bıraktı, sende diyorsun ki kötü hava şartları için var.
Şuan kimse kimsenin derdini anlamıyor empati kuramıyor insanlar çok bencil olmuş yapacak bişey yok hocam çok aldırmayın

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
O bizim problemimiz değil insanlar karşı çıkacak ama kuryelerde de aynı zaten onlar kötü hava şartları için var iyi zamanda zaten kendim gider alırım
Anlama problemin mi var? Burada mesele kurye mi? Kargo aracı yolu gidemiyorsa nasıl getirecek? Havalimanında karton üstünde yattı insanlar.Araba gidemiyorsa gidemiyordur.İki gün sonra getirir.Klavyeyi de 2 gün sonra kullansın ne var yani.Hemen kullanmak istiyorsa gitsin mağazadan alsın. 5 gün de geç bir süre değil.10-15 gün olsa tamam diyecem de.Bulunduğu ile de bugün gelmiş kargo zaten.Demek ki dağıtım hava şartlarından dolayı yetişmemiş.Yarın getirirler.

AydNn

80+ Bronze
Beyninde sıkıntımı var İstanbul Felç oldu felç araba ilerlemiyor Tem otoyolunda aracını orta şeritte bırakıp evine yürüdü millet benim sorunum değil diyor.
Ben onu demiyorum yolda bende kaldım sadece bilgi istiyorum ne zaman diyorum kar var diyor bana

Kuaanos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Tuğrul SEZER
Kargon şubededir büyük ihtimal. Müşteri hizmetlerini arayarak şube adresini isteyebilirsin. Eğer şubeden teslim varsa.
Ben istanbula gidemem şuan istanbula gitmeden kargonun elime ulaşması imkansız mı acaba?

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,037
İsim
Batuhan Divrik

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Furkan SARIGÖL
Başlığıda değiş insanlar itopya yapıyor zannedecekler
İtopyayla veya kargo şirketiyle alakası yok

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Başlığıda değiş insanlar itopya yapıyor zannedecekler
İtopyayla veya kargo şirketiyle alakası yok
Yani gören de zannedecek 1 aydır itopya tarafından kargo çıkmadı da rezillik olan itopya da oluyor ve buna istinaden kargo da bunlar olan şeyler normal bir olay en azından bildirmişler. Önceden insanlar nasıl mektupları bekliyordu. Şimdi şu olaylara bile tahammül yok ilginç cidden bu arada güzel yere değinmişsin ;)

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Furkan SARIGÖL
Yani gören de zannedecek 1 aydır itopya tarafından kargo çıkmadı da rezillik olan itopya da oluyor ve buna istinaden kargo da bunlar olan şeyler normal bir olay en azından bildirmişler. Önceden insanlar nasıl mektupları bekliyordu. Şimdi şu olaylara bile tahammül yok ilginç cidden bu arada güzel yere değinmişsin ;)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,575
Üyeler
164,525
Son üye
mehmetcem
Top Bottom