Kargon şubededir büyük ihtimal. Müşteri hizmetlerini arayarak şube adresini isteyebilirsin. Eğer şubeden teslim varsa.
Şuan kimse kimsenin derdini anlamıyor empati kuramıyor insanlar çok bencil olmuş yapacak bişey yok hocam çok aldırmayınDostum ben kargocuyum, senin dediğin sistem ona göre işlemiyor. Aktarmadan araba gelmezse neyi dağıtacağız? İnsanlar yolda yürüyemedi arabalarını E-5'lerde bıraktı, sende diyorsun ki kötü hava şartları için var.
Anlama problemin mi var? Burada mesele kurye mi? Kargo aracı yolu gidemiyorsa nasıl getirecek? Havalimanında karton üstünde yattı insanlar.Araba gidemiyorsa gidemiyordur.İki gün sonra getirir.Klavyeyi de 2 gün sonra kullansın ne var yani.Hemen kullanmak istiyorsa gitsin mağazadan alsın. 5 gün de geç bir süre değil.10-15 gün olsa tamam diyecem de.Bulunduğu ile de bugün gelmiş kargo zaten.Demek ki dağıtım hava şartlarından dolayı yetişmemiş.Yarın getirirler.O bizim problemimiz değil insanlar karşı çıkacak ama kuryelerde de aynı zaten onlar kötü hava şartları için var iyi zamanda zaten kendim gider alırım
Ben onu demiyorum yolda bende kaldım sadece bilgi istiyorum ne zaman diyorum kar var diyor banaBeyninde sıkıntımı var İstanbul Felç oldu felç araba ilerlemiyor Tem otoyolunda aracını orta şeritte bırakıp evine yürüdü millet benim sorunum değil diyor.
Ben istanbula gidemem şuan istanbula gitmeden kargonun elime ulaşması imkansız mı acaba?Kargon şubededir büyük ihtimal. Müşteri hizmetlerini arayarak şube adresini isteyebilirsin. Eğer şubeden teslim varsa.
Bekle gelir kargon ne yapsınlar senin kargonuBen istanbula gidemem şuan istanbula gitmeden kargonun elime ulaşması imkansız mı acaba?
Siz nerede oturuyorsunuz ?Ben istanbula gidemem şuan istanbula gitmeden kargonun elime ulaşması imkansız mı acaba?
Yani gören de zannedecek 1 aydır itopya tarafından kargo çıkmadı da rezillik olan itopya da oluyor ve buna istinaden kargo da bunlar olan şeyler normal bir olay en azından bildirmişler. Önceden insanlar nasıl mektupları bekliyordu. Şimdi şu olaylara bile tahammül yok ilginç cidden bu arada güzel yere değinmişsinBaşlığıda değiş insanlar itopya yapıyor zannedecekler
İtopyayla veya kargo şirketiyle alakası yok
Yani gören de zannedecek 1 aydır itopya tarafından kargo çıkmadı da rezillik olan itopya da oluyor ve buna istinaden kargo da bunlar olan şeyler normal bir olay en azından bildirmişler. Önceden insanlar nasıl mektupları bekliyordu. Şimdi şu olaylara bile tahammül yok ilginç cidden bu arada güzel yere değinmişsin