Neler Yeni

Netkargo Rezillik

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Hocam şimdi teslim edilemedi dendikten sonra bu kargo elime hiç ulaşmayacak mı çok tedirgin oldum. Bilginiz var mı?
Hayır kardeşim benim de HB alışveriş kargolarım kârdan dolaryı teslim edilemedi ama yarın teslim edilecek. Seninkilerde gelir geri iade gitmez.

Kuaanos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Tuğrul SEZER
Arkadaşlar kargom 28.01.2022 tarihinde elime bugün ulaştı. Kargoda çok ufak bir eziklik vardı. İçini açtığımda Klavyenin kendi kutusunda bir sıkıntı yoktu.

• Beğen
Reaksiyonlar: Aron

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Arkadaşlar kargom 28.01.2022 tarihinde elime bugün ulaştı. Kargoda çok ufak bir eziklik vardı. İçini açtığımda Klavyenin kendi kutusunda bir sıkıntı yoktu.
Benim kargo daha gelmedi hocam.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Hocam 15 gunde gelmediyse bir şeyler olma ihtimali var bir şey olduğundan degilde erken aramakta fayda var
Aynen hocam bende şüphelendim. Fakat şuan soğutucu bulunduğum ildeki depolarında bekletiliyor ve bu depoda ürünü uzun zamandır bekleyen bir çok kişi var. Kârı bahane ederek tatil mi yapıyorlar onuda anlamadım.
Allah'tan ucuz bir şey 200tl. Ekran kartı filan vb. Alsadım felç geçirirdim herhalde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Aynen hocam bende şüphelendim. Fakat şuan soğutucu bulunduğum ildeki depolarında bekletiliyor ve bu depoda ürünü uzun zamandır bekleyen bir çok kişi var. Kârı bahane ederek tatil mi yapıyorlar onuda anlamadım.
Allah'tan ucuz bir şey 200tl. Ekran kartı filan vb. Alsadım felç geçirirdim herhalde.
Ha depodaysa sıkıntı olmaz bira geç gelir kardandir

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Ha depodaysa sıkıntı olmaz bira geç gelir kardandir
Ama ben kulaklık klavye termal macun filanda sipariş versim hatta daha sonra verdim hepsiburadadan onlar bile 3-5 güne geldi. Kâr var evet ama diper kargo şirketleri getiriyor. Netkargo ise kârı bahane ediyor galiba.

Zehli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Serkan Özcan
Baya duyar yapmış 2. yorumu yazan arkadaş sanki bende aynı durumdan müzdaripim net kargodan dolayı, Adanada yaşıyorum burda hayatımda kar yağdığına tanık olmadım ne olumsuz hava şartlarından bahsediyorlarsa artık karne fırsatlarında sipariş verdim daha kargo elime ulaşmadı. Kargo Adanaya geleli 5 gün oluyor dağıtıma çıktı diye gösterip gün boyu evde olmamıza rağmen ulaştırılamıyor. Adana burası neyin olumsuz hava şartlarıymış acaba?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,190
Üyeler
164,628
Son üye
yusuff--
Top Bottom