Neler Yeni

Netkargo Rezillik

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,391
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Hava koşulları da etken ancak netkargo genel olarak sıkıntılı. Bu arada hava koşulları beni alakadar etmez gibi bir şey yok, "çok önemli" o kargolarınızı da ekmek parası kazanmaya çalışan insanlar getiriyor

Kuaanos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Tuğrul SEZER
başlığı değişebiliyor musun? İtopya rezilliği falan yok çünkü ortada
İtopyanın anlatşığı kargo şirketi itopyayı etkilemiyor mu şimdi hocam. Bu nasıl bir bakış açısı. Önceki ups kargo daha iyiydi mesela.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biraz anlayış gostermelisin .o karda getirememis olabilir yani sabırlı ol .Boş boş konuşma
Hocam ben klavyeye 600 lira bayılmışım ve bana kargomun teslim edilemediği söyleniyor. Yahu 1 hafta sonra getirsinler ona da razıyım, benim anlatmaya çalıştığım şey herhangi bir bilgilendirmenin yapılmaması. Ayrıca üslubunuzu takının boş konuşacağıma karar verecek siz değilsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Ahmetab
Kaç gün içerisinde geldi hocam?
3 günde geldi . Verdikleri plaka gelen araba ile hiç ama hiç uyuşmuyordu simsiyah ve çok eski bir araba ile geldi. Kargocuya soru sorduğumda her soruya bilmiyorum dedi. Net kargo mesaj attı dedi bu kodu vermeden ürünü teslim alamazsınız kargoyu benden imza + kimlik no istedi. Allahtan cacık çıkmadı kardeşim inşallah kargon gelir. Daha önce klavye aldım. Ups ile 5 günde geldi. Ve çok iyi hizmet verdiler. Net kargonun müşteri hizmetlerine bağlanmak için 20dk süre ayırmanız lazım.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,391
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
İtopyanın anlatşığı kargo şirketi itopyayı etkilemiyor mu
Evet, etkilemiyor. Kargosunu güvenli bir şekilde paketledikten sonra elinden çıkartıp teslim ettiği şirket geri kalan süreçte sorumludur

Aron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Eren Senol
Hocam kargo firmasını arayıp kargonun şubede olup olmadığını sordunuz mu?

Aron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Eren Senol
Hocam mesai saatleri içerisinde olduğunda arayacağım daha aramadım.
Attığınız fotoğrafta bugün dağıtıma çıktığı ama gelmediği gözüküyor. Yetişmemiş olabilir belki. Yada cidden dedikleri gibi hava koşullarından dolayıdır. Benimde başıma gelmişti dağıtıma çıktığı halde gün içerisinde gelmemişti kargom. Yarın tekrar dağıtıma çıkarırlar büyük ihtimalle gelir kargonuz.

Kuaanos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Tuğrul SEZER
Attığınız fotoğrafta bugün dağıtıma çıktığı ama gelmediği gözüküyor. Yetişmemiş olabilir belki. Yada cidden dedikleri gibi hava koşullarından dolayıdır. Benimde başıma gelmişti dağıtıma çıktığı halde gün içerisinde gelmemişti kargom. Yarın tekrar dağıtıma çıkarırlar büyük ihtimalle gelir kargonuz.
Bilgi için çok teşekkür ederim. Daha önce bu kadar büyük bir alışverişi internetten yapmamıştım ve aşırı tedirgin oldum. İlerleyen zamanlarda size geri dönüş yapabilir miyim kargonun durumu için?

Aron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Eren Senol
Bilgi için çok teşekkür ederim. Daha önce bu kadar büyük bir alışverişi internetten yapmamıştım ve aşırı tedirgin oldum. İlerleyen zamanlarda size geri dönüş yapabilir miyim kargonun durumu için?
Rica ederim hocam. Tabi yazabilirsiniz. Sıkıntı çıkacağını sanmam. İnsanların %90ı sistem bileşenlerini internetten alıyor. İncehesap, itopya gibi siteler güvenilir içiniz rahat olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,199
Üyeler
164,630
Son üye
quarcysale
Top Bottom