Neler Yeni

Netkargo Rezillik

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,944
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
İtopyadan klavye aldım karne indirimlerinde ve buraya kadar sıkıntı yok. Asıl sıkıntı satın aldıktan sonra kargo firmasıyla yaşanan rezillik. İtopyanın anlaştığı netkargo adında lanet şirket 5 iş günü boyunca kargomu getirmedi, getirmediği gibi de olumsuz hava şartları yüzünden teslim edilemedi dedi. Ben şimdi kargomu nasıl alacağım bilgi yok, nolacak ne yapacağım ulaşamıyorum. Lütfen bu konu hakkında bilgisi olan yardım etsin.
Aynı durum hocam amd wraith prism aldım sonuç :
IMG_20220127_225009.jpg

Kaç gündür bekliyorum.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx

ALADDİN ÇAKICI

80+ Silver
İtopyadan klavye aldım karne indirimlerinde ve buraya kadar sıkıntı yok. Asıl sıkıntı satın aldıktan sonra kargo firmasıyla yaşanan rezillik. İtopyanın anlaştığı netkargo adında lanet şirket 5 iş günü boyunca kargomu getirmedi, getirmediği gibi de olumsuz hava şartları yüzünden teslim edilemedi dedi. Ben şimdi kargomu nasıl alacağım bilgi yok, nolacak ne yapacağım ulaşamıyorum. Lütfen bu konu hakkında bilgisi olan yardım etsin.
Ekşi sözlük konusu gibi 😁

Hocam umarım en yakın zamanda çözülür

Kuaanos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Tuğrul SEZER
Hocam şubeleri yok. Bende cok korkmuştum allahtan geldi sistemim. Bir daha da bir sipariş vermeyi düşünmüyorum ne zaman başka bir şirketle anlaşırlar o zaman sipariş veririm.
Kaç gün içerisinde geldi hocam?

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
İstanbulda millet evine gidemedi.Sokaklarda arabasını bıraktı evine yürüdü.Klavye derdine düşmüşsün.Bekle gelir ne kastın bu kadar.İtopya vermiş kargo firmasına daha ne yapsın şu aşamada? Hava günlük güneşlik de mi getirmediler sanki.
Hava bahane hocam , diğer kargo şirketleri kargolarımı nasıl getirdi acaba , uçarak mı ? Sorun netkargoda.
(Gaziantep , öyle aman amanda kapalı değil yollar)

aakif

80+ Bronze
başlığı değişebiliyor musun? İtopya rezilliği falan yok çünkü ortada

Kuaanos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Tuğrul SEZER
Hava bahane hocam , diğer kargo şirketleri kargolarımı nasıl getirdi acaba , uçarak mı ? Sorun netkargoda.
(Gaziantep , öyle aman amanda kapalı değil yollar)
Aynen öyle, şikayetvarda da aynı sorunu yaşayan bir sürü insan gördüm. Sıkıntı hava değil bahane olarak kullanıyorlar onu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Biraz anlayış gostermelisin .o karda getirememis olabilir yani sabırlı ol .Boş boş konuşma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,196
Üyeler
164,629
Son üye
yusuff--
Top Bottom