Arama sonuçları: *

1. S

Yardım Itopya Cayma Hakkı Abdullah abi görürse çok iyi olur

@torojan zaten bu dediğini bana yapmıştır. 1653043058 Bir bakayım, gözden kaçırmışım demek ki.
  2. S

Batarya sarf malzemesidir, kanunda açıkça sarf malzemeleri iade kapsamı dışında olduğu yazıyor. Sarf malzemesi ile bilgisayarı ayırt edemeyip hakarete başvurmuşsun. Tüketici haklarını okumayıp burada ahkâm kesersen ve yasalardan bağımsız bir şekilde karar verici mekanizmaymış gibi davranırsan...
  3. S

Yasalarla çelişen maddelerde tabii ki yasalar üstündür. Aykırı durumlar geçerliliğini yitirir. Kanunları muazzam şekilde (hiç) bilmediğinizi göstermişsiniz. Yasaları satıcı uygulamıyorsa ürün bedeline göre thh veya mahkemeler bunun için vardır. Satıcılar herhangi bir cezai yaptırıma maruz...
  4. S

BossBilişim Güvenilir Mi?

Boss bilişim gibi yerlerden uzak durunuz. Sıfır olmayan ürün teslim edilebilir, geç teslimat garanti. Ürün ellerinde varsa da bilin ki iade üründür.
  5. S

İtopya ürünü iade ettirip stok kapattı

Ben anlamadım şimdi sizin kredi kartınızın limiti yetmiyorsa veya peşin paranız yoksa itopya ne yapsın ekran kartlı sipariş edemediğiniz taktirde. Ayrıca ses kaydını mahkeme kararı ile yetkili kurumlar alabilir, siz kafanıza göre kaydı alıp da bunu delil gösteremezsiniz diye biliyorum...
  6. S

İtopya Rezalet Firma

Firma iadede zorluk çıkarıyorsa başka şansı mı var? Thh başvurun hocam her türlü.
  7. S

İtopya iptal talebi onaylanır mı? (1GÜN SONRA İADE GERÇEKLEŞTİ)

Tabii önce firma ile iletişime gecip iadeyi deneyin daha hızlı olur.
  8. S

İtopya iptal talebi onaylanır mı? (1GÜN SONRA İADE GERÇEKLEŞTİ)

Kafalarından yasa uyduramazlar. Thh başvurursun alırsın paranı.
  9. S

Yine HepsiBurada rezilliği

Farklı satıcıdan aldığınız ürünler için unutmayın hepsiburada sadece bir aracı platform oluyor. Satıcı ile doğrudan iletişime geçip bilgi almanız ve acele davranmamanızı öneririm. Bu konuda hepsiburadanın herhangi bir rezilliği yok, satın aldığınız firma alakalı durum. Bazı firmalar kargolamada...
  10. S

Itopya'yı Nasıl Şikayet Edebiliriz?

Banka havalesi ise geri ödeme süresi verilir ama tahmini olur. İşleme alındıktan sonra bankanın hızına bağlıdır iade işlemi havalede. Kredi kartında ise ve taksitli ise her taksitte ödemeden düşer. Herhalde kaç gün süre verdiler derken bundan bahsediyorlardı.
  11. S

Nereden ucuza gta5 kodu alabilirm

Epic games bedava dağıtırken ben de kaçırmıştım. GTA serisine doymuş biri olduğum için umursamadım. Ucuza bulmak biraz zor. Geri çalınmayacak bir hesap ucuza bulursanız alıp, aldıktan sonra da tüm şifrelerini değişmenizi tavsiye ederim. Kurtarma sorularını falan da değişin yani.
  12. S

UPS Kargo Yanlış Kişiye Teslimat

Bir kere Yurtiçi kargo ile yaşadım bu durumu. Teslim filan edilmediği halde hem de başkasına teslim edildi görünmüştü. Daha sonra getirdiler, şubeyi arayıp sormuştum. Sistemsel bir hata olabilir.
  13. S

Vatanda 1050ti sadece 3000 TL

Yok artık bunun bile stoğu bitmiş. Bu nedir be? Stoktaki mağazalarda yine İzmir yok. İzmir'e kart getirmiyor bunlar.
  14. S

RX 5700xt 10000 veriyorlar!

Bende W. Defender kapalıydı yani onun engellemesi mümkün değil. Ama Bitdefender ağ hareketlerini denetlemeyi bile dahi pasifleştirdiğim halde engelleme yapmıştı. Tamamen silmeden her türlü engelliyor Bitdefender. Diğer anti-virüsler hakkında fikrim yok tabii, kullandığım yazılımla ilgili bu...
  15. S

Benim sistemdeki gibi (Bitdefender Total vardı) pasif konuma getirsem bile engelliyordu nasıl beceriyor bilmiyorum. Tamamen silmek gerek. Windows defender varsa pasifleştirince engellemez herhalde.
  16. S

Anti-virüs açıksa kapalı deneyin. Engelleme yapıyor çünkü.
  17. S

İyi de 1080P ve R5 3600 işlemci ile zaten 5700XT'nin tam performansını alamıyorken ekran kartını yükseltse yine performans artışı nasıl görecek?
  18. S

Hocam artan para ile işlemci yükseltmek için fırsat var, o açıdan düşünürsen performans artışı zahmetsizce gelecek zaten.
  19. S

Aynen öyle kartın tam performansını R5 3600 ile 1080P alman mümkün değil, kartı değiştirsen yine mümkün değil. 10K fiyat güzel teklif. Hem ekran kartını 3060 (veya 6700XT) yapıp hem de işlemciyi satıp 5600X alabilirsen performans artışı görebilirsin.
Top Bottom