Arama sonuçları: *

1. SucukEkmek

Yardım A101'den ALDIĞIM GOFRET KÜFLÜ ÇIKTI BEN BUNU NEREYE ŞİKAYET EDEBİLİRİM ?

bi de a101'e gitsem ne olacak ki savuşturacaklar 1695135263 hocam ürün yok bitti yedim iade alınır mı ?
  2. SucukEkmek

fotoğraflar var hocam ama onlar kayıt yerine geçmez mi ?
  3. SucukEkmek

hocam ben gofreti yedim kalanını da attım iade etme şansım var mı _
  4. SucukEkmek

twitter üzerinden şansımı deneyeyim diyorum hocam bir de arasam mı acaba?
  5. SucukEkmek

Aldığım A101 şu anki konumumdan çok uzakta. Gitmemin imkanı yok otobüse binmeden önce almıştık
  6. SucukEkmek

Arkadaşlar herkese merhaba okul çıkışı arkadaşla a101den gofret aldık şansa gözüme gofretin iç kısmı çarptı baktığımda gofret küflenmişti, arkadaşın gofrette de aynı sorun mevcuttu. Bu durumu nereye şikayet etmeliyim ? Ürünün tarihinde vs. de de sorun yoktu zaten fotoğraflarda görüldüğü üzere.
  7. SucukEkmek

Hepsiburada Sahte ürünler sorunu ( Satıcı N1-TREND )

Bir de orijinal ürün garantisi veriyor hb
  8. SucukEkmek

Büyük AMAZON Rezilliği!

cok zor bir surec konuyu okurken darlandım Allah yardımcımız olsun 1693217546 bi de 1 tane almış
  9. SucukEkmek

🔥İndirim Philips G314 Kablolu Işıklı Optik Oyuncu Mouse 89,99₺ + 20 TL UÇUÇ KUPON

Valla hocam bunu indirimde diye paylaştım nasıldır bilmem
  10. SucukEkmek

🔥İndirim Philips G314 Kablolu Işıklı Optik Oyuncu Mouse 89,99₺ + 20 TL UÇUÇ KUPON

https://www.n11.com/urun/philips-g314-kablolu-isikli-optik-oyuncu-mouse-1584761?magaza=elmacik 20 tl uçuç kupon ile 69.99a alabilirsiniz, nays cart curt varsa daha da düşer.
  11. SucukEkmek

Yardım Teknobiyotik MX4 Termal Macun Alınır mı?

Bütçe pek yok 2 kişi alıp kullanıcaz hocamlar orijinal de pahalı distribütör den almak durumundayız.
  12. SucukEkmek

Yardım Teknobiyotik MX4 Termal Macun Alınır mı?

Arkadaşlar arkasaşla ortak termal macun alcaz belirttiğim siteden mx4 alınır mı?
  13. SucukEkmek

Orjinal mi ? cevaplayabilirmisiniz

Çantanın içersinde barkod vs. bir şey varsa onu okut orijinal olup olmadığına bak.
  14. SucukEkmek

Yardım Arkadaşlar dolandırıcı mi acil yardım

Dolaptan satacaksa al
Top Bottom