Neler Yeni

Yardım A101'den ALDIĞIM GOFRET KÜFLÜ ÇIKTI BEN BUNU NEREYE ŞİKAYET EDEBİLİRİM ?

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Her hangi yakın bir a101 e giderek iade edebilirsiniz. Şikayet edeceğim derseniz.
Alo 174 Hattı 7/24 hizmet vermektedir. Şikâyetler Alo 174 hattını arayarak, [email protected] adresine e-posta gönderilerek, Alo174 mobil uygulaması veya web adresi üzerinden canlı destek yoluyla, Alo174 Whatsapp (0 501 174 01 74) ve Bip ihbar hatları üzerinden oluşturulur.

Alo174 Gıda hattına gıda güvenilirliği ile ilgili her türlü ihbar, şikâyet ve bilgi alma başvuruları yapılabilir.

• İhbar; gıda ile ilgili mevzuata aykırı iş yapan şahsı veya yapılan işi yetkili makama bildirmeyi,

• Şikâyet; tüketilen gıdalar veya gıda işletmeleri ile ilgili yaşanan problemleri bildirmeyi,

• Bilgi Alma; gıdalarla ilgili öğrenmek istediği konular hakkında hizmet almayı ifade eder.

Şikâyet kaydı oluşturabilmek için öncelikle; şikayet edilen işletmenin açık adresi, şikâyet edilen işletmenin tabela adı, şikâyetin açık ve net ifade edilmesi gerekmektedir.

Tarafımıza ulaşan şikâyetlerin sonuçlandırılma süresi; şikâyetin risk durumuna ve şikâyetin iletildiği il müdürlüğünün yoğunluğuna göre değişiklik göstermektedir. Bu süre Türkiye genelinde ortalama 15 gündür.

Tarafımıza ulaştırılan şikâyetlerin takibi; şikâyet sahibi tarafından Alo 174 hattı aranarak ya da T.C. Kimlik Numarası iletilerek www.alo174.gov.tr adresinden yapılmaktadır. Şikâyette bulunan başvuru sahibinin kimlik bilgilerini paylaşması gerekmektedir. Şikâyette bulunan başvuru sahibinin kimlik bilgileri üçüncü şahıslarla paylaşılmamaktadır.
hocam ben gofreti yedim kalanını da attım iade etme şansım var mı _

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038

MacWix

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
643
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
hocam ben gofreti yedim kalanını da attım iade etme şansım var mı _
Fotoyu göster bunu mu yiyeceğim de, yanımda mı taşıyacağım çürük malı de iade et. Fiş varsa alırlar paranı verirler.

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038

MacWix

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
643
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
bi de a101'e gitsem ne olacak ki savuşturacaklar
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam ürün yok bitti yedim iade alınır mı ?
Alır sonuçta ayıplı ürün vermişler. Fiş var foto var paranı verirler. Tarım gıda bakanlığına mı şikayet edelim de illa. Sen ne istediğini ne yaptığını anlatırsan her türlü alırlar iade. Fark etmez istediğin A101 e alırlar.

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan
fotoğraflar var hocam ama onlar kayıt yerine geçmez mi ?
kasıyerlerın genelı seyınde olmayan kasıyerlerdır yanı "bızene kardesım yemeseydın" deme ıhtımalıde yuksek malum turklerın cogu :d

Top Bottom