Arama sonuçları: *

1. TheCommander

Superbox 500gb lik paketi almak istiyorum alınır mı ?

Ben kendi adıma önermiyorum ve pahalı bir çözüm ve kotalı öyle ya da böyle. İlla alacaksanız bile turkcell bir hat üzerinden test edip alın arkadaşın dediği gibi. Onunda hızının tatmin edeceğinin garantisi yok çünkü, bölgeden bölgeye değişiyor.
  2. TheCommander

Modeme kablolu bağlandığınızda hızınız ne oluyor? Denediniz mi?
  3. TheCommander

Mobil verimin bitme hızını göz önüne alırsam düzenli kullanımda 500 GB yetmeyecek, su gibi bitecektir diye düşünüyorum. Normal WİFİ'da kullandığımız 500 gb ile operatörlerin sunduğu paketlerdeki 500 GB'ın aynı olduğuna kesinlikle inanmıyorum.
  4. TheCommander

Tebilon Güvenilir mi?

Sıvı soğutmamı tebilondan aldım, teslimatta vs. bir sorun yaşamadım. Tekrar alışveriş yaparım gerekirse.
  5. TheCommander

Jilet gibi 0 yakın kesen makine önerisi ?

Hocam evet attığım model sıfıra çok yakın alıyor, düzenli kullanıyorum. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
  6. TheCommander

Jilet gibi 0 yakın kesen makine önerisi ?

https://www.akakce.com/erkek-bakim-seti/en-ucuz-philips-3000-serisi-bg3010-15-body-groom-fiyati,249441215.html Bunu kullanıyorum vücut için, çok memnunum.
  7. TheCommander

DRONE ÖNERİSİ 3-5 K ARASI

Aradığın fiyat bandında öyle bir dron yok.
  8. TheCommander

EasyCep telefon satma

Hocam benim telefonda sıkıntı yoktu. Biliyorsunuz, telefonun bazı parçalarını değiştirip geri satıyorlar. Bataryası değişmişti cihazımın ve ekranı ancak kendi söylediklerine göre orijinal parçalarla değiştiriliyor. Yine de internette çok sayıda oralardan alınıp yan sanayi batarya ekran vb...
  9. TheCommander

EasyCep telefon satma

Ben oradan iPhone X almıştım. Çeşitli sebeplerden dolayı tekrar anca oraya satabildim. Fiyat konusunda ölü bir fiyat vermediler alırken. Easycep şubesine gidin, telefonu satın. Aynı gün paranızı istiyorsanız verdikleri fiyat düşüyor. Arada da ciddi fark oluyor ancak hemen para istemezseniz...
  10. TheCommander

Gaming Gen TR'den gelen parçalanmış kasa

Geçmiş olsun, normalde olur böyle şeyler önemli olan çözülmesi demek lazım ancak internete düşen kargocu çılgınlıklarından sonra bunu demek pek mümkün olmuyor. Taşınıyor, şehir değiştiriyor ürünlerimiz. Ara ara istemsizce yapılan hatalardan dolayı sıkıntılar olabilir ancak havada uçuşan kargo...
  11. TheCommander

Tebilon guvelimirmi .

Güvenilir, sıvı soğutmamı oradan aldım ben de sıkıntısız ulaştı.
  12. TheCommander

Çözüldü✓ Aldığım monitör indirime girdi ne yapmalıyım

Yok, yanlış düşünüyorsunuz zaten bu konuda olur mu öyle şey. Sizin aldığınızda fiyat o şekilde olabilir, şimdi bir indirim söz konusu olmuş ve biraz düşmüş. Yarı yarıya bir fiyat farkı olsa size hak veririm, iade edin tabii öyle bir durum olsa. Bu durumda siz kasanızı toplayın, güle güle...
  13. TheCommander

Çözüldü✓ Aldığım monitör indirime girdi ne yapmalıyım

Elinizde direkt sipariş verebileceğiniz bir bütçeniz yokmuş zaten, kalsın bence elinizdeki monitörünüz. 600 lira kötü para değil biliyorum ama dışarda 2 kişilik yemek parası haline geldi sadece artık maalesef. O yüzden çok uğraşmanıza değmez diye düşünüyorum. Yine de siz kendi hesabınızı bizden...
  14. TheCommander

Öneri 🕵️Abdullah Hacıgülün Paylaştığı Ürünleri Burdan Takip Edebilirsiniz🕵️

Eyvallah hocam, inceleyelim. Kafamıza uyan bir şey olursa faydalanırız.
  15. TheCommander

Öneri 🕵️Abdullah Hacıgülün Paylaştığı Ürünleri Burdan Takip Edebilirsiniz🕵️

Link direkt anasayfaya atıyor hocam, mobilden bakmak gerekiyor sanırım.
  16. TheCommander

Öneri xbox gamepad için şöyle pil paketi yaptım alsam mı?

Hocam Xbox gamepad var bendede. Alayım ben de o halde, öneriyorsunuz sanırım. Fifa oynuyorsanız ekleşebiliriz.
  17. TheCommander

Macbook'a geçmeli miyim ?

Vallaha hocam dediğiniz gibi. Benzer bir ekosistem bende de var. Saattir, telefondur vs. İş konusunda da dediğim gibi alsanız kesinlikle pişman olmayacağınız bir cihaz, kullanan arkadaşlarınız da varmış zaten. Oyun oynamayacaksanız alın. En son ne zaman oyun oynadığınızı bir düşünün isterseniz...
  18. TheCommander

Macbook'a geçmeli miyim ?

Merhaba, Ben de işim gereği bir macbook pro kullanıyorum ve tavsiye ederim. İş için gerçekten çok iyi bir cihaz. Her yönüyle tatmin ediyor ancak elinizde oyun oynayabileceğiniz başka bir alet yoksa macbook tavsiye etmiyorum. Ara sırada olsa açıp oyun oynuyorum diyorsanız ve tek cihazınız...
Top Bottom