Fiyat felan artarsa pişman olursun o zaman dursun iade etme.maalesef öyle bir bütçem yok
hocam evet pek bir para değil ama böyle daha pahalıya alınca enayi gibi hissediyorum bende uğraşmaya değmez diye düşünüyorum risk almaya ya artarsa ya stokta vesayre biterse diye foruma yazıyorumki millet vazgeçirsin diye içim rahatlasın diye biraz açıkçasıElinizde direkt sipariş verebileceğiniz bir bütçeniz yokmuş zaten, kalsın bence elinizdeki monitörünüz. 600 lira kötü para değil biliyorum ama dışarda 2 kişilik yemek parası haline geldi sadece artık maalesef. O yüzden çok uğraşmanıza değmez diye düşünüyorum. Yine de siz kendi hesabınızı bizden iyi bilirsiniz tabii.
Yok, yanlış düşünüyorsunuz zaten bu konuda olur mu öyle şey. Sizin aldığınızda fiyat o şekilde olabilir, şimdi bir indirim söz konusu olmuş ve biraz düşmüş. Yarı yarıya bir fiyat farkı olsa size hak veririm, iade edin tabii öyle bir durum olsa. Bu durumda siz kasanızı toplayın, güle güle kullanın bence gerisine takılmayın. Burası Türkiye, yarın bir gün aynı monitör sizin aldığınız fiyattan pahalı satılmaya da başlar merak etmeyin.hocam evet pek bir para değil ama böyle daha pahalıya alınca enayi gibi hissediyorum bende uğraşmaya değmez diye düşünüyorum risk almaya ya artarsa ya stokta vesayre biterse diye foruma yazıyorumki millet vazgeçirsin diye içim rahatlasın diye biraz açıkçası
hocam içime bi su serptiniz teşekkür ediyorumYok, yanlış düşünüyorsunuz zaten bu konuda olur mu öyle şey. Sizin aldığınızda fiyat o şekilde olabilir, şimdi bir indirim söz konusu olmuş ve biraz düşmüş. Yarı yarıya bir fiyat farkı olsa size hak veririm, iade edin tabii öyle bir durum olsa. Bu durumda siz kasanızı toplayın, güle güle kullanın bence gerisine takılmayın. Burası Türkiye, yarın bir gün aynı monitör sizin aldığınız fiyattan pahalı satılmaya da başlar merak etmeyin.
Olmaz. Gülümseten kasımda aldığın ve gülümseten kasım ibaresi olan ürünlerde geçerli. Sen bu olaydan önce aldın.şimdi baktım bu indirim gülümseten kasım kapsamındaymış para iadesi 14 gün içerisinde olacak ve bu indirim kasımın 30 una kadarmış
hocam durun çözüldü ye bastık bir kere kafamı karıştırmayın. @TheCommander sağolsun ikna olmuştum adamın tekrar dil dökmesi gerekecek şimdi.Yazık o paraya
öncelikle bu etik değil olayına değinmek istiyorumAslında baktığında dediğin doğru ancak ben etik bulmuyorum eğer monitör daha gelmediyse iade edebilirsin ama açıp kullandıysan artık iade etmek sırf indirime girdi diye etik bir olay değil benim gözümde tabii gene siz bilirsiniz