Arama sonuçları: *

1. V

Hangi Air Force 1 daha iyi gözüküyor?

barcin.com'dan satın aldım güvenilir bir site değil mi? Ürünleri orjinal diye biliyorum.
  2. V

Yeşil olanı aldım
  3. V

Altın detaylı dediğin bu mu? 1703618207 Ne slim ne de oversize. Orta
  4. V

Bu ikisi arasında kaldım sizce hangisi daha iyi görünüyor?
  5. V

Buradan Windows OEM Key alınır mı??

Lisansı tekrar kontrol edeyim dedim şuan Retail key olarak görünüyor, nasıl oldu anlamıyorum
  6. V

oradan aldım Volume MAK key çıktı her an patlayabilir 1623342814 Yani blocklanabilir key birden fazla kişi kullanıyor o keyleri bir sınır var onu aşınca blocklanıyor 1623342872 42 kişi kullanıyordu ilk aldığımda değiştirme talep ettim bu oem değil diye 2.yi verdiler buda Mak key ama 12 kişi...
  7. V

Al kardeşim
  8. V

Ne alaka? 1623262970 Ufak bir araştırma ile bunu anlayabilirsin, anlayamaman senin sorunun.
  9. V

Senin işletim sistemin bir sunucuya bağlanıyor ve o sunucudan bilgisayarın tüm verilerine erişilebiliyor ben bunu kullanmak istemiyorum. Benim soruma cevap vermeyecekseniz yazmayın!
  10. V

güvenmiyorum
  11. V

https://www.amazon.com.tr/Windows-Pro-Dijital-%C3%9Cr%C3%BCn-Anahtar%C4%B1/dp/B08K337RG7/ref=sr_1_1?dchild=1&m=AP3GJHZ4R62W5&marketplaceID=A33AVAJ2PDY3EV&qid=1623262249&s=merchant-items&sr=1-1
  12. V

Akım korumalı priz alınır mı??

Bu akım korumalı priz alınır mı? fiyatı uygun bence sorun çıkartırmı? https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07B4CLFXF/ref=ox_sc_act_title_2?smid=A20LNANCC7L73N&psc=1 1617205858 Veya daha fazla para verip bunumu almalıyım...
  13. V

Bu akım korumalı priz alınır mı?

https://www.amazon.com.tr/dp/B00LHUPP3O/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_J447VR6FJGQM8D8RXKWH?_encoding=UTF8&psc=1 1615051250 İyimidir?
  14. V

HDMI TO VGA Lazım hangi siteden alabilirim

Bana bundan lazım güvenilir bi siteden almayı düşünüyorum nereden alabilirim?
  15. V

GameGaraj alışveriş deneyimim

14 Aralıkta Shark 5A aldım, 17 Aralıkta geldi. Kasayı kurdum ama bir türlü ekrana görüntü gelmiyor, ardından iletişime geçtim bios pilini çıkar 10 dakika sonra tak dediler kabloyu kontrol et dediler birde ram'i 1. Slota takmışlar ve bana 2. slota tak dene dediler hepsini yaptım ama yinede...
  16. V

Gamegaraj alışverişim

Orada beklesem hemen sorunu düzeltebilirlermi acaba? 1608225753 Birde oraya windows UEFI usb si götürsem orada windows kurulumu yapabilirlermi?
  17. V

Gamegaraj alışverişim

14 Aralıkta Shark 5A aldım, 17 Aralıkta geldi. Kasayı kurdum ama bir türlü ekrana görüntü gelmiyor, ardından iletişime geçtim bios pilini çıkar 10 dakika sonra tak dediler kabloyu kontrol et dediler birde ram'i 1. Slota takmışlar ve bana 2. slota tak dene dediler hepsini yaptım ama yinede...
  18. V

Gamegaraj alışveriş deneyimleriniz?

Saat kaçta sipariş ettin ve İstanbul'da mı oturuyordun?
  19. V

Gamegaraj alışveriş deneyimleriniz?

Gamegaraj'dan sistem aldıktan kaç gün sonra elinize ulaştı? 1607980144 Veya kaç güne kargoya verdiler.
  20. V

Para olmayan kart ile Amazon alışverişi

Ödeme yöntemini değiştir diye uyarıyor ve 1 gün sonra iptal oluyor, bana uyarıda gelmedi.
Top Bottom