Buradan Windows OEM Key alınır mı??

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Burdan bedavaya yapabilirsiniz

Burdan bedavaya yapabilirsiniz
güvenmiyorum

Gayet güvenilir ben bu yöntemle kullanıyorum 2 dakikalık iş.
Senin işletim sistemin bir sunucuya bağlanıyor ve o sunucudan bilgisayarın tüm verilerine erişilebiliyor ben bunu kullanmak istemiyorum. Benim soruma cevap vermeyecekseniz yazmayın!

Senin işletim sistemin bir sunucuya bağlanıyor ve o sunucudan bilgisayarın tüm verilerine erişilebiliyor ben bunu kullanmak istemiyorum. Benim soruma cevap vermeyecekseniz yazmayın!
Komiksin.

Kendim 2 kez yazilimbudur adlı bir yerden aldım. Sorun da yaşamıyorum 20 30TL'ye pro / enterprise alabilirsin.

Kendim 2 kez yazilimbudur adlı bir yerden aldım. Sorun da yaşamıyorum 20 30TL'ye pro / enterprise alabilirsin.
oradan aldım Volume MAK key çıktı her an patlayabilir

Yani blocklanabilir key birden fazla kişi kullanıyor o keyleri bir sınır var onu aşınca blocklanıyor

42 kişi kullanıyordu ilk aldığımda değiştirme talep ettim bu oem değil diye 2.yi verdiler buda Mak key ama 12 kişi kullanıyor bunuda

Generator kullanarak çoğaltılan_geçici keyler sağda solda dolaşıyor. Çok fazla sürmez bir kaç aya patlar serial keyler. :)

Lisansı tekrar kontrol edeyim dedim şuan Retail key olarak görünüyor, nasıl oldu anlamıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,861
Üyeler
195,484
Son üye
semih çetinoğlu
Geri