Neler Yeni

Para olmayan kart ile Amazon alışverişi

Vayss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Uğurcan Demirci
İçinde para olmayan Papara kartım ile Amazon'dan öylesine Monitör sipariş etmiştim, ve siparişim onaylandı 10dk geçti hala onaylandı olarak gözüküyordu bende korkudan iptal ettim.
Acaba iptal etmesem ne olurdu?

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
İçinde para olmayan Papara kartım ile Amazon'dan öylesine Monitör sipariş etmiştim, ve siparişim onaylandı 10dk geçti hala onaylandı olarak gözüküyordu bende korkudan iptal ettim.
Acaba iptal etmesem ne olurdu?
Kendisi iptal olurdu gelmesi hulkun gerçek olmasından düşük ihtimal

Vayss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Uğurcan Demirci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha önceden kulaklık sipariş etmiştim 2dk sonra iptal olmuştu, şimdi ise monitör iptal olmayınca korktum ben iptal ettim.

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dostum para olan karttan kitap aldım aynısı oldu :D Sabah çekiyor parayı niye bilmiyorum. Gecenin ilerleyen saatinde veya yarın sipariş iptal oldu diye mesaj alırsın :D Mailini konrol ettin

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Bence iptal etmeseydin bug olurdu bişey olurdu falan gelebilirdi birdaha deneyebilirsin

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Hayır Amazon para olmasa bile onaylıyor ben de yaşadım 2 veya 3 gün tekrar deniyor yine para yoksa iptal oluyor
Evet. Siparişi tekrar verdirtiyor. Sonra para yoksa otomatik iptal ediyor. Koskoca Amazon böyle bi saçmalık yapacak değil ya :D

Vayss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Uğurcan Demirci
Hayır Amazon para olmasa bile onaylıyor ben de yaşadım 2 veya 3 gün tekrar deniyor yine para yoksa iptal oluyor
Ödeme yöntemini değiştir diye uyarıyor ve 1 gün sonra iptal oluyor, bana uyarıda gelmedi.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,358
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Amazon siparişlerinin çoğu kargo aşamasında aktif oluyor, şu an provizyondadır o. Kargolanacağı zaman çekiyorlar parayı.

Top Bottom