Benimde aynı şekilde amazon üzerinden çok alışverişim var fakat bazen olacağı varsa oluyorBir çok kez alışveriş yaptım ve iade talebimin olduğu ürünler oldu. Amazon hiç mağdur etmedi beni. Mağdur edilen arkadaşlar için üzüldüm, umarım sorunlar hızlıca telafi edilir. Firma babamın oğlu değil yanlışa yanlış doğruya doğru demek lazım Amazon güvenilir diye işinizi onlara bırakmayın. Hakkınızı savunabileceğiniz her yolu deneyin.
Kusur neydi?Şuan aynı durumdayım. 4 kasım tarihinde kasım fırsatlarını cashback, kupon derken uygun fiyata xbox game pad aldım ve kusurlu ürün geldi geri değişim için yolladım. Bana 2. Ürünü yolladılar fakat bu üründe kusurlu olduğu için tekrar değişim işlemi başladı. 21 kasımda 2. Ürünü de yolladım ve neredeyse 1 ay olucak. 2 hafta dolduğunda amazon ile iletişime geçtim ve 14 gün içerisinde normalde iade ve değişim olması gerekiyor diye fakat ürün hiç işleme alınmamış diye bana söylediler. Bunun üzerine depoya vs görüşmeler yaklaşık 1 hafta boyunca bunları darlandım ve 1 haftanın sonunda bana ürünün stogunun bittiğini bildirdiler şuan stok için tedarik bekleniyor diyorlar. Aralıksız 2 3 günde bir arayıp darliyorum. Gerçekten dalga geçer gibi. Aldığıma bin pisma ettiler. Gamepad aldım diye birsuru oyun hazırlamıştım kendime böyle sorun yaşayınca ne oyun oynama isteği kaldı ne birsey. Geri geldiğinde tekrar istegik olur diye iptal de etmedim bakalım bekliyoruz.
İlk gamepadin x tusu bir kez basınca içine cokuyordu tekrar yuvadan çıkarmak için basmak gerekiyordu. İkincisinde trigger tusu yanlış monte edilmiştiKusur neydi?
O ilk bahsettiğin şey benim de Amazon'dan satın aldığım xbox gamepad'inde oldu, tıpa tıp aynısı. Kullandıkça düzeldi içe çökme olayıİlk gamepadin x tusu bir kez basınca içine cokuyordu tekrar yuvadan çıkarmak için basmak gerekiyordu. İkincisinde trigger tusu yanlış monte edilmişti
evet internetten baktığımda böyle diyenler vardı ama insan o kadar para verip alıyor kusursuz ürün gelmesini istiyor bende ondan değişim yaptırmıştımO ilk bahsettiğin şey benim de Amazon'dan satın aldığım xbox gamepad'inde oldu, tıpa tıp aynısı. Kullandıkça düzeldi içe çökme olayı