Arama sonuçları: *

1. Y

Game Garaj Montaj

Ramler silikonlu geliyor diyenler var fakat arayıp ayrı sipariş edersen silikon sorunu olmaz. Şahsen öyle yap.
  2. Y

İnce Hesap İnce puan

İndirim çeki yapabiliyorsun 5k 5 tl olması lazım
  3. Y

El Capitan Sorunsalı

@Abdullah Hacıgül
  4. Y

El Capitan - İncehesap BIKTIK!

bakabildiniz mi açılıyor galiba bu sefer
  5. Y

Siz olayı çok yanlış anlamışsınız bence bir tekrar bakın olmadı 2 3 kere daha bakın jeton yavaş sanırım
  6. Y

Ben sana macunsuz mu dedim? Yada kalitesiz mi dedim? Olma ihtimali de 0 olmamakla birlikte sadece çözüm bulmaya çalışıyorum. Yapılması gereken ekstra mevzu var mıdır diye soruyorum? Burada sana düşen çözümü biliyorsan yazmak bilmiyorsan devam etmek..
  7. Y

Benim amacım niye böyle bu hatalı demek değil. Bana ve videoya göre fazla geldi yapılması gereken bir şey varsa anında yapmaya çalışacağım ekstra sorun üretmeye çalışmıyorum
  8. Y

Hocam oda aynı video ortamı odam güneş bile almıyor en soğuk yer Diğer etkenler de aynı kasa aynı kasa. Ve almayanlar lütfen gereksiz yer kaplamasın
  9. Y

İkisinin değerlerine de afterburner uygulaması ile baktım aynı uygulama ile. Onun için zaten anlam veremedim. Test edebileceğim başka program var mıdır?
  10. Y

https://yadi.sk/i/PyF_7eRO9Hq8UQ başka siteye yükledim. Sıcaklık anlık yükselen değil ortalama 72 74 arası anlık 80 lere fırlıyor. Prime95 testim 30 dakika maks 70 gördü fakat oyunlarda böyle fazla çıkıyor. Yapılması gereken ekstra bir işlem var mıdır?
  11. Y

Reis sen sistemi aldın mı?
  12. Y

https://hizliresim.com/z8FFit hocam benim ss bu 74 derecelerde daha da aşağı inmiyor ara sıra 80 lere çıkarken min ısı 72 videolarda 72 max ısı bu kadar neden fark ediyor?
  13. Y

@Abdullah Hacıgül
  14. Y

İncehesap ekran kartımı yollamadı

@Abdullah Hacıgül
  15. Y

incehesaba büyük isyan kapida

Hocam test yaparken 67 derece prime95 de fakat cs go da 72 73 R6 gibi oyunda 77 lere kadar çıkıyor. Ne yapmam gerekir
  16. Y

incehesaba büyük isyan kapida

Valla hocam ısınma problemi var bende sende videoda olandan 10 derece fazla oda aynı oda oyun aynı oyun fark nedendir
  17. Y

el capitan siparişi bekleyenler kulübü

Valla beklemek gerçekten zor inşallah en erken tarihte elinizde olur
  18. Y

Düzelttim hocam malum günler karışıyor her gün evdeyim kusuruma bakmayın
  19. Y

Yanlış oldu video atıldığı gün aldım 17.07 de
  20. Y

Erken sipariş verdim desem bir tek bana gelmesi garip 17.07 de verdim siparişi
Top Bottom