Neler Yeni

İncehesap ekran kartımı yollamadı

Utku Aydın

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,374
İsim
Utku
Gaming gecesini neden erteliyorlar belli oldu. Satılıyor ama gönderilmiyor 😕

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,306
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Gaming gecesini neden erteliyorlar belli oldu. Satılıyor ama gönderilmiyor 😕
Zaten ondan dolayı. Yasak zamanına denk geliyor üstüne yoğunluk zaten hatsafa. Birde gaming gecesi olsa dünyadan sileriz heralde gelmedi diye. :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Barış
Benim de aldığım mönitörü kargolamalarına rağmen Aras Kargo teslim etmeden teslim etti notu düşmüş sisteme. İncehesap'a yazdım hızlıca, ilgiyle bir kaç mesaj birden attılar. Pazartesini bekleyeceğim.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ

Cadde_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Sait Karaali
Ne Olursa Olsun Şehrinde Vatanpc Gibi Bi yer Varsa Ordan Alacan 200 300 Fazla Veririm Kafam Agırmasın Yeter İnceHesaptan Monitör Alacaktım Yorumları Gördükten Sonra Vazgeçtim

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Şu incehesaptan bir haftadır çektiğimiz ne. El capitan alanlar olsun yada başka sistem alanlar hep şikayetçi ben dahil. Bana kasamı (anakart, RAM, işlemci, stok fan) yolladılar ama ekran kartı yok (ayrı geleceğini biliyordum) parçaların kutularıda yok. Ekran kartı ile kasa niye aynı kutuya veya iki kutuyu bantlayip yollamiyorlar? Ekran kartim yollandimi belli degil. Takip no vermediler. Ayrıca 19 nisanda sipariş verilmesine rağmen faturama 29 nisan yazmışlar. İncehesabin yaptigi rezilliktir.
Muhtemelen kargo şirketi ikinci kutunu getirmedi. İki kutu ayrı ayrı kargolanır. İkinci kutuda ekran kartı ve parçaların kutuları olur. İlk iş kargoya gidersen muhtemelen kargonu şubede bulursun. 19'unda sipariş vermişsindir işlemini 29'unda yapıp kargolamışlardır bu senin açından daha iyi ürünlerinin garanti süresi bu şekilde 10 gün uzamış oldu.

Top Bottom