İncehesap ekran kartımı yollamadı

robin

80+ Silver
Reaksiyon skoru
4,852
Şu incehesaptan bir haftadır çektiğimiz ne. El capitan alanlar olsun yada başka sistem alanlar hep şikayetçi ben dahil. Bana kasamı (anakart, ram, işlemci, stok fan) yolladılar ama ekran kartı yok (ayrı geleceğini biliyordum) parçaların kutularıda yok. Ekran kartı ile kasa niye aynı kutuya veya iki kutuyu bantlayip yollamiyorlar? Ekran kartim yollandimi belli degil. Takip no vermediler. Ayrıca 19 nisanda sipariş verilmesine rağmen faturama 29 nisan yazmışlar. İncehesabin yaptigi rezilliktir.

Şu incehesaptan bir haftadır çektiğimiz ne. El capitan alanlar olsun yada başka sistem alanlar hep şikayetçi ben dahil. Bana kasamı (anakart, RAM, işlemci, stok fan) yolladılar ama ekran kartı yok (ayrı geleceğini biliyordum) parçaların kutularıda yok. Ekran kartı ile kasa niye aynı kutuya veya iki kutuyu bantlayip yollamiyorlar? Ekran kartim yollandimi belli degil. Takip no vermediler. Ayrıca 19 nisanda sipariş verilmesine rağmen faturama 29 nisan yazmışlar. İncehesabin yaptigi rezilliktir.
Knk hemen iletişime geç yoksa ekran kartını aldın derler kanıtlayamazsın da valla direk iade et tavsiyem bu arada hangi sistemi ne kadara almıştın

Knk hemen iletişime geç yoksa ekran kartını aldın derler kanıtlayamazsın da valla direk iade et tavsiyem bu arada hangi sistemi ne kadara almıştın
El Capitan 6.2K ilk 250'denim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Abdullah Hacıgül hocam bari sen yardım et el capitan aldım 6000tl para az opara değil

Şu incehesaptan bir haftadır çektiğimiz ne. El capitan alanlar olsun yada başka sistem alanlar hep şikayetçi ben dahil. Bana kasamı (anakart, RAM, işlemci, stok fan) yolladılar ama ekran kartı yok (ayrı geleceğini biliyordum) parçaların kutularıda yok. Ekran kartı ile kasa niye aynı kutuya veya iki kutuyu bantlayip yollamiyorlar? Ekran kartim yollandimi belli degil. Takip no vermediler. Ayrıca 19 nisanda sipariş verilmesine rağmen faturama 29 nisan yazmışlar. İncehesabin yaptigi rezilliktir.
Dostum direk iletişime geç ardından ayrıca sana gelen faturadaki tarih ürün hazırlandıktan sonra fatura kesilir.

Cidden rezil şu İncehesap ya. Bir şey almayın abi şu siteden. Ne kadar yoğun olurlarsa olsunlar haksızlar. Başa çıkamayacağı yükün altına gitmeyecekler o zaman. Kısacası açık ve net İncehesap pişmanlıktır.

Ben farklı bir sistem topladım bütün parçalarım geldi anakart 18 gündür yok depodan çıktı kargoda sıra bekliyor dediler ama hala hareket yok bu aralar bi sıkıntı varda çözemedim

En azından sistemin gelmiş umarım ekran kartını da yollarlar hemen. Ben 17nisanda sipariş verdim hala montaj aşamasında.( benim de faturayı yeni çıkardılar sistem için ve 28nisan yazdılar ) Sorduğumda 2 ayrı kutu şeklinde göndereceklerini söylediler . Biri kasa diğeri de ürünlerin kutuları-garanti belgeleri ve ekran kartı olucakmış.

• Beğen
Reaksiyonlar: OBB7
Burda yapılması gereken şey adam zili çaldığında kamerayı açıp tüm testlerini falan yapıcan eksik meksik olursa al buyur diye kanıt sunucan.

Youtuber parayı koydu İncehesap parayı koydu daha dönüp arkalarına bakarlarmı hiç...

İşte şimdi incehesap için isyan kapıda. Gerçekten. Bu sefer bende sizdenim.

Geri