Egolu doktor ?
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 561
Kill himİşte şimdi incehesap için isyan kapıda. Gerçekten. Bu sefer bende sizdenim.
Kill himİşte şimdi incehesap için isyan kapıda. Gerçekten. Bu sefer bende sizdenim.
Zaten ondan dolayı. Yasak zamanına denk geliyor üstüne yoğunluk zaten hatsafa. Birde gaming gecesi olsa dünyadan sileriz heralde gelmedi diye.Gaming gecesini neden erteliyorlar belli oldu. Satılıyor ama gönderilmiyor![]()
Abdullah abi napabilir ki? Herkes mağdursa yani.
Maalesef çok kötü bir durum. Müşteri hizmetlerini arttırmalılar artıkİnce hesap ile görüşebilir biz arayinca 1 saat bekleyip yüzümuze kapiyorlar
Bu sefer bende öyle düşünüyorum bence büyük sıkıntı çekecekler.İşte şimdi incehesap için isyan kapıda. Gerçekten. Bu sefer bende sizdenim.
Muhtemelen kargo şirketi ikinci kutunu getirmedi. İki kutu ayrı ayrı kargolanır. İkinci kutuda ekran kartı ve parçaların kutuları olur. İlk iş kargoya gidersen muhtemelen kargonu şubede bulursun. 19'unda sipariş vermişsindir işlemini 29'unda yapıp kargolamışlardır bu senin açından daha iyi ürünlerinin garanti süresi bu şekilde 10 gün uzamış oldu.Şu incehesaptan bir haftadır çektiğimiz ne. El capitan alanlar olsun yada başka sistem alanlar hep şikayetçi ben dahil. Bana kasamı (anakart, RAM, işlemci, stok fan) yolladılar ama ekran kartı yok (ayrı geleceğini biliyordum) parçaların kutularıda yok. Ekran kartı ile kasa niye aynı kutuya veya iki kutuyu bantlayip yollamiyorlar? Ekran kartim yollandimi belli degil. Takip no vermediler. Ayrıca 19 nisanda sipariş verilmesine rağmen faturama 29 nisan yazmışlar. İncehesabin yaptigi rezilliktir.