İncehesap ekran kartımı yollamadı

Gaming gecesini neden erteliyorlar belli oldu. Satılıyor ama gönderilmiyor 😕

Benim de aldığım mönitörü kargolamalarına rağmen Aras Kargo teslim etmeden teslim etti notu düşmüş sisteme. İncehesap'a yazdım hızlıca, ilgiyle bir kaç mesaj birden attılar. Pazartesini bekleyeceğim.

Ne Olursa Olsun Şehrinde Vatanpc Gibi Bi yer Varsa Ordan Alacan 200 300 Fazla Veririm Kafam Agırmasın Yeter İnceHesaptan Monitör Alacaktım Yorumları Gördükten Sonra Vazgeçtim

Şu incehesaptan bir haftadır çektiğimiz ne. El capitan alanlar olsun yada başka sistem alanlar hep şikayetçi ben dahil. Bana kasamı (anakart, RAM, işlemci, stok fan) yolladılar ama ekran kartı yok (ayrı geleceğini biliyordum) parçaların kutularıda yok. Ekran kartı ile kasa niye aynı kutuya veya iki kutuyu bantlayip yollamiyorlar? Ekran kartim yollandimi belli degil. Takip no vermediler. Ayrıca 19 nisanda sipariş verilmesine rağmen faturama 29 nisan yazmışlar. İncehesabin yaptigi rezilliktir.
Muhtemelen kargo şirketi ikinci kutunu getirmedi. İki kutu ayrı ayrı kargolanır. İkinci kutuda ekran kartı ve parçaların kutuları olur. İlk iş kargoya gidersen muhtemelen kargonu şubede bulursun. 19'unda sipariş vermişsindir işlemini 29'unda yapıp kargolamışlardır bu senin açından daha iyi ürünlerinin garanti süresi bu şekilde 10 gün uzamış oldu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,294
Üyeler
192,676
Son üye
Lyrazed
Geri