Arama sonuçları: *

1. Z

Çözüldü✓ VATAN HAZIR SİSTEM NERDEN GÖNDERİLİR

Telefonla aldım, kargoya verildiginde mesaj gelecek değil mi takip etmek icin
  2. Z

Amazon da taksit nasıl yapılır?

toplamı degil 6 taksitse 6 da 1 ini ödeyeceksin her ay.
  3. Z

Amazon da taksit nasıl yapılır?

her ay 6 da 1 ini ödersiniz ama toplam parası kadar yer kapanır, rezerve edildi o kadar miktar gibi düsün 6 ayda ödersin ama toplam para kapanır ödedikce ödedigin miktar kadar acılır. yanlıs kisiyi almısım :S
  4. Z

🔥İndirim 🔥Sweatshirtler 99'TL🔥

o fiyata aldıgın tshirt emin ol bundan iyi ısıtır :D şöyle dandik seylere fiyat ucuz diye kanmayın bence. Ucuz etin yahnisi misali.
  5. Z

🔥İndirim 🔥Sweatshirtler 99'TL🔥

çok kötü degil mi bunlar
  6. Z

Kahve öğütücü arıyorum 600 TL'ye kadar öneri alabilir miyim?

https://www.amazon.com.tr/dp/B01521ENYK/ref=asc_df_B01521ENYK1647707400000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B01521ENYK&linkCode=asn mesela bu iyi gibi duruyor ama çok ta anlamam, yardımcı olabilecek var mı?
  7. Z

Sahibinden ve Letgo'da eskisi gibi satış yapamıyorum

alakası yok letgo güncellemeden sonra bozdu sistemi, herşeye bakan yazan çok olurdu şimdi gören yok. Letgoda bosuna ugrasmayın kendini bitirdi letgo. algoritma bozuk.
  8. Z

🔥İndirim Nestle Kurabiyeli Beyaz Çikolata 7,95 TL

insallah siz begenirsiniz kurabiye ve beyaz çikolata(yağ) seven biri olarak nedense sevemedim. Aldıysanız zaten yorumumu görmezden gelin sizi etkilemesin.
  9. Z

🔥İndirim Nestle Kurabiyeli Beyaz Çikolata 7,95 TL

bu cikolatayı önermem, kurabiyesi aşırı sert ve aşırı uyumsuz bir tadı var.
  10. Z

🔥İndirim s sport plus aylık üyelik 5 TL

shehulk bile gerçek
  11. Z

🔥İndirim s sport plus aylık üyelik 5 TL

üst üste aktive etsek 12 tanesi 1 yıl etme gibi durumu yok deme
  12. Z

Çözüldü✓ Amazon Değişim Rezaleti

bu kargo geldiginde geri yollayın olayı bütün firmalarda var sanırım bende sevmiyorum, boşuna kapıma geliyor geri gidiyor ama prosedürler işte. Aradaki fiyat farkıda maalesef tüm şirketlerde indirim olmadan ürünler daha ucuza satılıyor, önüne geçilmiyor. Özellikle özel indirim günlerinde bir çok...
  13. Z

Çözüldü✓ Amazon Değişim Rezaleti

ürünün fiyatı 10 tl arttı mı 10 tl lik kupon tanımlayan firma kaldı ki, ben ürünü almısım fiyat degismis tanımlamak zorunda degil. Diyorsunuz ki çek vs. tanımlamadı, ortada mağduriyet yok ki, sizin sabırsızlığınız var sadece. Eğer cuma günü de yola çıkmasa haklısınız ama dedikleri gibi depoya...
  14. Z

mx4 termal macun 80 tl ye alınır mı?

ürünün puanı cok iyi, her üründe böyle troll var ama yinede amazon alayım o zaman
  15. Z

hepsiburada kendi satıyor ve orjinal yorumları cok ondan güvendim.
  16. Z

peki 2 bilgisayar 1 er gram islemci ve ekran kartı sürecegiz degil mi daha önce hiç kullanmadım?
  17. Z

https://www.hepsiburada.com/arctic-mx-4-2020-termal-macun-4-gr-ar-actcp00002b-p-HBV00000KBT85?magaza=Hepsiburada 25 tl indirimim var 80 tl ye gelecek 4 gram alınır mı?
  18. Z

🔥İndirim Hepsiburada Teknoloji Ürünlerinde 300'TL 50'TL İndirim

50 tl indirimle daha pahalıya almak için mükemmel bi kupon.
  19. Z

Yardım Itopya Sipariş Iade Iptali

kesinlikle yalancılar. İptal olmamıstı konusmamdan sonra hemen oldu sisteme geç düşüyo falan nasıl sallıyolar. indirimli üründe işlerine gelmiyo iade ediyolar hemen.
  20. Z

Yardım Itopya Sipariş Iade Iptali

iade yi iptal etmek istiyo ürünü degil. 1648238123 ben denedim yapamadım işlerine gelmedi indirimli ürün olduğu için. İptal edilmediği halde iade ettik dedi telefonda, sonra iptal oldu sipariş. İtopya haketmediği kadar ilgi görüyo bence çok acemiler.
Top Bottom