ilk defa mı tasitle alışveriş yapıyorsunuzAmazon tr den işlemci siparişi verdim ve 6 ay taksiti seçmeme rağmen kartımdan işlemci parasının hepsini aldılar. Bundan sonra ne olacak tam anlam veremedim.
Evet. Boomerlık yaptim di miilk defa mı tasitle alışveriş yapıyorsunuz
her ay 6 da 1 ini ödersiniz ama toplam parası kadar yer kapanır, rezerve edildi o kadar miktar gibi düsün 6 ayda ödersin ama toplam para kapanır ödedikce ödedigin miktar kadar acılır. yanlıs kisiyi almısım :Silk defa mı tasitle alışveriş yapıyorsunuz
bi tık o senin paran değil limitin işlemcinii toplam fiyatı kadar limitinden düşülür sonra taksit taksit ödersin limitin yükselirEvet. Boomerlık yaptim di mi
Tamamdır. Teşekkürler ben her ay taksit fiyatı kadar ödeyeceğimi düşünmüştüm.her ay 6 da 1 ini ödersiniz ama toplam parası kadar yer kapanır, rezerve edildi o kadar miktar gibi düsün 6 ayda ödersin ama toplam para kapanır ödedikce ödedigin miktar kadar acılır. yanlıs kisiyi almısım :S
toplamı degil 6 taksitse 6 da 1 ini ödeyeceksin her ay.Tamamdır. Teşekkürler ben her ay taksit fiyatı kadar ödeyeceğimi düşünmüştüm.