iade yi iptal etmek istiyo ürünü degil.Siparişlerim / ürün iptali sekmesi var zaten
ben denedim yapamadım işlerine gelmedi indirimli ürün olduğu için. İptal edilmediği halde iade ettik dedi telefonda, sonra iptal oldu sipariş. İtopya haketmediği kadar ilgi görüyo bence çok acemiler.iade iptali nasıl yapacağım ? itopyada
çağrı merkezleri hafta içi 9 ila 18 arası aktif ve yarın hafta sonu iletişime yazdım ama dönüş yokPardon yanlış anladım arayıp iptal talebini geri çekmen gerekiyor ama işlerine gelmesi lazım onun için sanırım biraz burnu havada bir firmçağrı
arıyosun müşteri hizmetlerini 30 dk kadar bekliyorsun iptal talebini iptal ediyoriade iptali nasıl yapacağım ? itopyada
mouse alırken telefon numaramı yanlış yazdıgım için iptal ettirmiştim sonra müşteri hizmetlerini arayıp düzelttirmiştimarıyosun müşteri hizmetlerini 30 dk kadar bekliyorsun iptal talebini iptal ediyor
şu an arıyamıyorum sence pazartesi arar isem halledilirmi?arıyosun müşteri hizmetlerini 30 dk kadar bekliyorsun iptal talebini iptal ediyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
mouse alırken telefon numaramı yanlış yazdıgım için iptal ettirmiştim sonra müşteri hizmetlerini arayıp düzelttirmiştim
kesinlikle yalancılar. İptal olmamıstı konusmamdan sonra hemen oldu sisteme geç düşüyo falan nasıl sallıyolar. indirimli üründe işlerine gelmiyo iade ediyolar hemen.Pardon yanlış anladım arayıp iptal talebini geri çekmen gerekiyor ama işlerine gelmesi lazım onun için sanırım biraz burnu havada bir firma kendileri
müşteri hizmetlerinin çalışma saatinde ara yardımcı olurlar kanka ama dedigim gibi biraz fazla bekletiyorşu an arıyamıyorum sence pazartesi arar isem halledilirmi?