Arama sonuçları: *

1. ağrıkesici

Buna dolandırıcı diyebilir miyiz ?

Serbest piyasa ekonomisi bu:) İsteyen istediği fiyatı yazabilir, dolandırıcılık değil bu. İstersem ben de aynısını 15.000TL'ye veya 1.500TL'ye ilana koyabilirim kimse bir şey diyemez. Çünkü mal benim. Sorun alacak kişide. Para konuşur orda da;)
  2. ağrıkesici

İstanbulda tshirt toptancıları nereden bulunur?

Ordan deneyebilirsin şansınızı tabii. Kalitesini bilmiyorum malum bir şey diyemedim şimdi. Ama yerine gitmeden o muhabbeti çekmeden maalesef olmuyor. İnternetteki çakallara kanma hiç. Dediğin gibi toptan ayağına sevecekler insanları;)
  3. ağrıkesici

Konuşacaksınız orada. Olmazsa çıkıp yan dükkana gireceksiniz. Sonuçta para sizde mümkün olduğunca düşürmeye çalışacaksınız fiyatları. Bu tarz bir iş yaptığım zamanlarda adamla pazarlık edebilmek için 6 bardak leş gibi çay içmek zorunda kalmıştım. Bir de çaydan nefret ederim normalde:)
  4. ağrıkesici

150-200 gayet iyi miktar ama tabii beden olarak da çeşitlilik alacağınız için başlarda bence çokça tercih edilen modellere yönelin. Sürüm yarattıktan sonra özel modellere geçiş yapmak daha mantıklı bence.
  5. ağrıkesici

T-shirt işi yapacaksan öncelikle Zeytinburnu'na gitmeniz gerekiyor. Konfeksiyon ürünlerin toptan satışının neredeyse tamamına yakını Zeytinburnu'ndaki dükkanlarda yapılıyor. Merter'de de bazı yerler vardı ama Zeytinburnu kadar çok değil. Tabii çıkacak fiyat sizin ağzınızın ne kadar iyi laf...
  6. ağrıkesici

Ürün Değişim Formu Geldi.

Bir üst modelini teklif edebilirler sana;) Yani ellerinde ne varsa AOC olur tahminimce. Mesela JBL kulaklığım bozulmuştu servisten değişim çıktı, ellerinde olmadığı için bir üst modelini direkt verdiler bana. Benim aldığım 200 küsür TL idi bana verdikleri 890 TL'ydi sanırım. Ne kadar "bir üst...
  7. ağrıkesici

Ürün Değişim Formu Geldi.

Para iadesi yapılırsa fatura değeri kadar yapılır unutma, güncel değeri kadar değil. Eğer istersen üzerine ek ödeyip başka monitör de alabilirsin. Eğer monitöründen memnunsan aynı üründen almaya çalışman daha mantıklı olur. Eğer başka şubede var ise getirebilirler mi yoksa gidip oradan teslim...
  8. ağrıkesici

Yardım amazon türkiye ürünleri türkiyedenmi geliyor

Almak istediğin ürünün linkini paylaş lütfen. Amazon Germany üzerinden gelen ürünler de olabiliyor.
  9. ağrıkesici

Çözüldü✓ Arkadaşlar şimdi bu ekran kartı tr mi yurt dışı mı oluyor

Ha o ayrı bir durum. Ben yurtdışından geliyor demek istedim. Amazon Germany nereden tedarik ederse oradan getirtir tabii ki.
  10. ağrıkesici

Sağ tarafta yazıyor ama "Amazon DE tarafından satılır ve gönderilir" diye. Ayrıca bir üstünde de "Türkiye dışından gelen ürünler..." ibaresi de var. Ayrıca fiyat bölümünde ithalat depozito ücreti de alınmış. Bence yurtdışından getiriliyor bu kart.
  11. ağrıkesici

Ürünü Amazon TR değil Amazon DE satıyor. Yani Almanya'dan satılıyor. Yan tarafta yazıyor. Ayrıca fiyat bilgisinin altında ithalat depozito ücreti de belirtilmiş. Yani yurtdışından gelirken ödenecek ek ödemeler için var o ücret de.
  12. ağrıkesici

Sizce hangi site daha iyi Trendyol mu Hepsiburada mı

Hepsiburada bence. Hem daha hızlı hem iade işlemi çok daha kolay. Hiç sorun yaşamadım şu ana dek.
  13. ağrıkesici

Yardım İncehesaptan Alışveriş

Gaming gecesine denk gelirsen biraz gecikiyor. Benim yaklaşık bir haftayı bulmuştu gelmesi. Normal zamanda daha kısa sürede geleceğine eminim.
Top Bottom