Neler Yeni

Ürün Değişim Formu Geldi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Çetin SÖNMEZ
Merhaba arkadaşlar 3 yıl önce almış olduğum AOC 24V2Q monitörümü garantisi birmeden servise gönderdim. Servis ürün değişim formu gönderdi. Teknosa'yı aradım ürünün stoklarında olup olmadıklarına bakacaklar. Ürün yoksa ellerinde benim talep edebileceğim ;
1- Aynı özellikte başka bir monitör
2- Benzer özellikte ürünlerin fiyatları 2.5k
3- Para iadesi anca Bin TL'ye almıştırm.

Benzer bir olay başına gelen arkadaşlar bu konu da yardımcı olabilirlerse sevinirim.

Merhaba arkadaşlar 3 yıl önce almış olduğum AOC 24V2Q monitörümü garantisi birmeden servise gönderdim. Servis ürün değişim formu gönderdi. Teknosa'yı aradım ürünün stoklarında olup olmadıklarına bakacaklar. Ürün yoksa ellerinde benim talep edebileceğim ;

Benzer bir olay başına gelen arkadaşlar bu konu da yardımcı olabilirlerse sevinirim.
Para iadesi yapılır eş değer ürün yoksa

DarylE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Mehmet Ensar Pulcu
Genelde para iadesi yaparlar .

oruchan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Abdullah Oruçhan
Monitörde değil ama tablette başıma geldi 1 ay önce. Ekranında ölü piksel çıktı 5 ay kullandıktan sonra. Değişim talebi oluşturdum talep onaylandı ve stok kontrolü yapılacağı söylendi. 1 Gün sonra arandım ve stoklarında Tab s7 olmadığını ve ücret iadesi yapacaklarını söylediler. ben 5600 TL'ye aldım tlnin değeri düştü dedim. Bunun üzerine tab s7 yerine tab s7 plus versek kabul eder misiniz dediler. Ben de hemen onayladım😁. Para iadesi yerine üst model için değişim istemeni öneririm. Çünkü ücret iadesini ürünün bugünkü fiyatı değil fatura fiyatından yapıyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
painkiller - ağrı kesici - ızdırap dindirici
Para iadesi yapılırsa fatura değeri kadar yapılır unutma, güncel değeri kadar değil. Eğer istersen üzerine ek ödeyip başka monitör de alabilirsin. Eğer monitöründen memnunsan aynı üründen almaya çalışman daha mantıklı olur. Eğer başka şubede var ise getirebilirler mi yoksa gidip oradan teslim alabilir miyim diye danış. Çok nadir de olsa özürlü ürünlerde eğer muadili yoksa bir üst modelini teklif edebiliyorlar. Böyle bir durumda daha karlı çıkarsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Çetin SÖNMEZ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Para iadesi yapılırsa fatura değeri kadar yapılır unutma, güncel değeri kadar değil. Eğer istersen üzerine ek ödeyip başka monitör de alabilirsin. Eğer monitöründen memnunsan aynı üründen almaya çalışman daha mantıklı olur. Eğer başka şubede var ise getirebilirler mi yoksa gidip oradan teslim alabilir miyim diye danış. Çok nadir de olsa özürlü ürünlerde eğer muadili yoksa bir üst modelini teklif edebiliyorlar. Böyle bir durumda daha karlı çıkarsın.
Aynı ürün bulunsa yeterli benim için ancak bulacaklarına pek emin değilim. Ürünün bir üst modeli ne isteyebilirim ki?
75 Hz. 23.8 İnç 5 MS İPS panel .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Monitörde değil ama tablette başıma geldi 1 ay önce. Ekranında ölü piksel çıktı 5 ay kullandıktan sonra. Değişim talebi oluşturdum talep onaylandı ve stok kontrolü yapılacağı söylendi. 1 Gün sonra arandım ve stoklarında Tab s7 olmadığını ve ücret iadesi yapacaklarını söylediler. ben 5600 TL'ye aldım tlnin değeri düştü dedim. Bunun üzerine tab s7 yerine tab s7 plus versek kabul eder misiniz dediler. Ben de hemen onayladım😁. Para iadesi yerine üst model için değişim istemeni öneririm. Çünkü ücret iadesini ürünün bugünkü fiyatı değil fatura fiyatından yapıyorlar.
Çok mantıklı üst model istemek :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
painkiller - ağrı kesici - ızdırap dindirici
Aynı ürün bulunsa yeterli benim için ancak bulacaklarına pek emin değilim. Ürünün bir üst modeli ne isteyebilirim ki?
Bir üst modelini teklif edebilirler sana;) Yani ellerinde ne varsa AOC olur tahminimce. Mesela JBL kulaklığım bozulmuştu servisten değişim çıktı, ellerinde olmadığı için bir üst modelini direkt verdiler bana. Benim aldığım 200 küsür TL idi bana verdikleri 890 TL'ydi sanırım. Ne kadar "bir üst model" oldu bilemedim tabii:ROFLMAO:

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,449
İsim
Diyarhan
Para iadesi.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Çok mantıklı üst model istemek :)
Ürünün üst modelini değil DENGİNİ talep edeceksin. Kendileri uygun görürlerse üst modelini verirler. Ürünün muadilini veremeyiz sadece para iadesi yapabiliriz diye ısrar ederlerse thhye başvuruyorsun kazanıyorsun ve ürünün muadilini alınıyorsun.

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,468
İsim
Emre

Benim bir ara rampage sn r3 kulaklığım vardı 1 yıl kullandıktan sonra bozulmuştu garantiyi aradım segment bilgisayara göndermemi istediler gönderdim tamir edip geri göndermişlerdi. 5 6 ay sonra yine bozulmuştu yine gönderdim 1 hafta sonra kargo geldi açtım sn r3 plus 0 kulaklık göndermişlerdi

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bu muadili oluyor IPS panel 75 hz 1080P

Ya da bu

Ya da bu
Kısacası en az aynı özelliklerde bir monitör talep et. Ya da önce onlara sor sizin teklifiniz nedir diye. Daha üst model teklif ederlerse onu kabul et. Daha düşük model teklif ederlerse yukarıda attıklarımdan birini sen teklif et.

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Çetin SÖNMEZ
Ürünün üst modelini değil DENGİNİ talep edeceksin. Kendileri uygun görürlerse üst modelini verirler. Ürünün muadilini veremeyiz sadece para iadesi yapabiliriz diye ısrar ederlerse thhye başvuruyorsun kazanıyorsun ve ürünün muadilini alınıyorsun.
Aynı özellikte başka bir marka monitör isteyebilirim. Doğru anladım di mi hocam ?

Bu muadili oluyor IPS panel 75 hz 1080P

Ya da bu

Ya da bu
Kısacası en az aynı özelliklerde bir monitör talep et. Ya da önce onlara sor sizin teklifiniz nedir diye. Daha üst model teklif ederlerse onu kabul et. Daha düşük model teklif ederlerse yukarıda attıklarımdan birini sen teklif et.
Firma TEKNOSA sitesine baktığımda Msi ve philips gördüm. Bana aynı modeli gönderseler kafi. Ürünümden memnundum. Panelde açılma olduğu için göndermiştim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,610
Üyeler
167,528
Son üye
Tacion
Top Bottom