Neler Yeni

Ürün Değişim Formu Geldi.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Aynı özellikte başka bir marka monitör isteyebilirim. Doğru anladım di mi hocam ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Firma TEKNOSA sitesine baktığımda Msi ve philips gördüm. Bana aynı modeli gönderseler kafi. Ürünümden memnundum. Panelde açılma olduğu için göndermiştim
Aynı ürün varsa zaten onunla değiştirirler . Bu dediklerim eğer ellerinde aynı ürün yoksa başka markalardan da aynı özelliklerde ürün talep edebilirsin. IPS panel 75 hz

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Çetin SÖNMEZ
NOT : LG 24MK430H- B Full HD ŞPS LED monitörü teklif ettiler ve ürünü kabul ettim. Fatura ve ürün değişim formunu firmaya gönderdim.
Merkezden onay beklediklerini söylediler. Bayramdan sonra ürünün göndermelerini bekleyeceğim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Çetin SÖNMEZ
Hayırlı olsun.
Teşekkürler firma para iadesi mesajı attı şok oldum. Aradığımda ise indirim kodu olarak tanımlanacak dediler. İtiraz ettim umarım ürün gönderecekler. Ürün istediğimi tekrarladım.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Teşekkürler firma para iadesi mesajı attı şok oldum. Aradığımda ise indirim kodu olarak tanımlanacak dediler. İtiraz ettim umarım ürün gönderecekler. Ürün istediğimi tekrarladım.
Tüketici haklarını bildiğini ve değişim ya da para iade seçiminin kendinde olduğunu onlara hem yazılı olarak hem sözlü olarak bildir. Eğer para iadesinde ısrar ederseniz tüketici hakem heyetine ve cimere başvurmak zorunda kalacağım ve ayrıca şikayetvarda haklarımı çiğnediğinize dair gönderi paylaşacağım de.

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Çetin SÖNMEZ
Tüketici haklarını bildiğini ve değişim ya da para iade seçiminin kendinde olduğunu onlara hem yazılı olarak hem sözlü olarak bildir. Eğer para iadesinde ısrar ederseniz tüketici hakem heyetine ve cimere başvurmak zorunda kalacağım ve ayrıca şikayetvarda haklarımı çiğnediğinize dair gönderi paylaşacağım de.
Şikayetvar'a yazdım. Tüketici haklarımı ve kanun maddesini onlara okudum. Mail atacağım şimdi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Çetin SÖNMEZ
Ne kadar rezil bir firma bu teknosa tarafıma 999,99 TL 'lik indirim kuponu tanımlıyor. Muadil gösterilen ürün 2 bin TL. Benden bin tl daha ödeme istiyorlar çıldırmamak elde değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Çetin SÖNMEZ

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Adem helvacı beye ulaşıp durumu anlatın yardımcı olabileceği bir şey var mı bakın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Çetin SÖNMEZ
Adem abiye ulaşabildim yardımcı oldu sağ olsun. Bilgilendirdi konu hakkında aynı kanun maddesinden tüketici olarak haklı çıkıyorum. Firmadan dönüş bekliyorum. Müşteri hizmetleri yüzünden iki gün beklemek zorunda kalmışım. Ürünü seçip ödeme ekranında indirim kodunu ve havaleyi seçince ürün siparişe düştü. Merkez onaylayınca paket yola çıkacak. Yardımların ve ilgin için çok teşekkür ederim dostum. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,039,387
Üyeler
164,831
Son üye
berkaygnsx