Neler Yeni

Çözüldü✓ Arkadaşlar şimdi bu ekran kartı tr mi yurt dışı mı oluyor

Can...

80+ Platinum

R3b311i0n_01

80+ Bronze
silindi

Son düzenleme:

Tataer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Mehmet Ali
Gigabyte GeForce RTX 3050 EAGLE OC 8GB Ekran Kartı GV-N3050EAGLE OC-8GD https://www.amazon.com.tr/dp/B09RMX7BXK/ref=cm_sw_r_apan_i_4V3ZXN1HGFDH804B8547
Ekran kartı Alicam bu denk geldi uygun bütçeme ama amazon tr satiyo ama altta almanya diyo anlamadım şimdi bu olayı garantili mi garantisiz mi şimdi
Birisi sormuştu amazon desteğe garantili mi diye, amazon garantili demişti galiba , kargo ve ithalat ücreti dahil olmayan ücret iadesi oluyordu. Yine en garantisi amazon'a sorman olur.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,271
İsim
Mert Can Ergün
Kart yurt dışı oluyor ama başka ülkeden geliyor 1 Ay amazon iade garantisi var sınırsam

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
painkiller - ağrı kesici - ızdırap dindirici
Ürünü Amazon TR değil Amazon DE satıyor. Yani Almanya'dan satılıyor. Yan tarafta yazıyor. Ayrıca fiyat bilgisinin altında ithalat depozito ücreti de belirtilmiş. Yani yurtdışından gelirken ödenecek ek ödemeler için var o ücret de.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,271
İsim
Mert Can Ergün
Ürünü Amazon TR değil Amazon DE satıyor. Yani Almanya'dan satılıyor. Yan tarafta yazıyor. Ayrıca fiyat bilgisinin altında ithalat depozito ücreti de belirtilmiş. Yani yurtdışından gelirken ödenecek ek ödemeler için var o ücret de.
Ürün almanya dan gelmiyor ki

KNOESS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Burak Koç
hem garantisi yok hemde bu fiyata rx6600 düşer

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Ürün almanya dan gelmiyor ki
Sağ tarafta yazıyor ama "Amazon DE tarafından satılır ve gönderilir" diye. Ayrıca bir üstünde de "Türkiye dışından gelen ürünler..." ibaresi de var. Ayrıca fiyat bölümünde ithalat depozito ücreti de alınmış. Bence yurtdışından getiriliyor bu kart.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,271
İsim
Mert Can Ergün
Sağ tarafta yazıyor ama "Amazon DE tarafından satılır ve gönderilir" diye. Ayrıca bir üstünde de "Türkiye dışından gelen ürünler..." ibaresi de var. Ayrıca fiyat bölümünde ithalat depozito ücreti de alınmış. Bence yurtdışından getiriliyor bu kart.
Ürün yurt dışından geliyor satıcı amazon de ama almanyadan gelmiyor gelen varmı onu bilmiyorum psu almıştım satıcı amazon de di ürün polonya üzerinden geldi

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Ürün yurt dışından geliyor satıcı amazon de ama almanyadan gelmiyor gelen varmı onu bilmiyorum psu almıştım satıcı amazon de di ürün polonya üzerinden geldi
Ha o ayrı bir durum. Ben yurtdışından geliyor demek istedim. Amazon Germany nereden tedarik ederse oradan getirtir tabii ki.

Can...

80+ Platinum
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,068
Üyeler
167,050
Son üye
Onur Kara
Top Bottom