Burak0016
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
- Bütçe
- 25000
Beyler ekrankartı bu emin olamadım güvenemedim de bi tık bu kadar ucuz olması beni şaşırttı eğer bu olmazsa bunu almayı düşünüyorum https://www.hepsiburada.com/sapphir...35-02-20g-p-HBCV00004VCT9X?magaza=Hepsiburada
bu 7700xt nitro+ ya güveniyorum hepsiburada resmi olarak satıyor direk hadi buda olmazsa bunu alıcam
www.gaming.gen.tr
ama bunada bi güvenemiyorum markadan dolayı değil markayı biliyorum güzel güvenilir bizim tr de bilinmesede yurtdışında oldukça bilindik bir marka ama siteden dolayı pek güvenemiyorum yardımcı olmanızı isticem bütçem max:25bintl
bu arada sistemim sıfır ve ekran kartınıda sıfır dan almak istiyorum daha çok hikayeli oyunlar oynamayı seviyorum bu zamana kadar 1050 3gb kullandım ve birçok oyun aldım indirimde şimdi 1050 de direk buna atlıyorum
bu 7700xt nitro+ ya güveniyorum hepsiburada resmi olarak satıyor direk hadi buda olmazsa bunu alıcam

GALAX GeForce RTX 4070 SUPER 1-Click OC 2X 12GB GDDR6X 192 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (47SOM7MD9PSU) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
NVIDIA® GeForce RTX™ 40 Serisi GPU’lar, DLSS 3 desteğiyle oyuncular ve içerik oluşturucular için hızlının ötesindedir.

bu arada sistemim sıfır ve ekran kartınıda sıfır dan almak istiyorum daha çok hikayeli oyunlar oynamayı seviyorum bu zamana kadar 1050 3gb kullandım ve birçok oyun aldım indirimde şimdi 1050 de direk buna atlıyorum