Arama sonuçları: *

1. ahM3TTTTT

Amazon Hala Kargoya Vermedi

Bana 1 gün sonra geliyor çoğunlukla.
  2. ahM3TTTTT

Vatan Bilgisayarın Saçma Sapan Fiyat Politikası

KDV indirimi dışında çook pahalı bir firma ve bunun değişeceğinide sanmam.
  3. ahM3TTTTT

Doğum Günümde Ne Alabilirim?

250-300 nereye yazdın ben mi körüm? İhtiyacın neyse ona göre kendi istediğini al senin istediklerini senden daha iyi kimse bilemez :)
  4. ahM3TTTTT

Doğum Günümde Ne Alabilirim?

R9 5900X de olabilir
  5. ahM3TTTTT

Vatan Computer Sipariş Nasıl Edilir

Çok güzel anlatmışsın 🤤🤩
  6. ahM3TTTTT

İTOPYA ÖNSİPARİŞ KARGO ŞEYSİ

Razer Viper ve AOC 165hz monitörü salı günü alıcam ama Razer viper ön sipariş ürünü olduğu için 30 kasımda kargoya verilecek yazıyor monitör önceden mi verilir yoksa aynı zaman mı?
  7. ahM3TTTTT

Yardım Az önce sipariş verdiğim ürün şimdi itopya da stok yok olarak gözüküyor!

Ben 10K ya monitörsüz şekilde daha iyisini aldım 1 ay oldu fiyatlar değişti ama yinede çok fazla iade edebilrsen et daha iyi bir sistem toplayabilirsin.
  8. ahM3TTTTT

Hepsiburada öderken hata

Dün akşam denedim olmadı şimdi denedim yine olması 6 gibi tekrar denicem olmazsa başka yerden almayı denicem o da olmazsa ağlıcam sonra bankayla iletişim şeysini yaparım.
  9. ahM3TTTTT

Hepsiburada öderken hata

Bankartı ile yapıyorum bundan dolayı bi sorun oluyor olabilr mi? Birde içinde yeterli para var.
  10. ahM3TTTTT

Hepsiburada öderken hata

Başka yerlerde sıkınıtı yok.
  11. ahM3TTTTT

Hepsiburada öderken hata

Telefona geren kodu yazdım ama şöyle bir hata veriyor. işlem banka tarafından onaylanmadı. lütfen detaylı bilgi için bankanız ile irtibata geçiniz. Bu hatanın çözümü nasıl olur?
  12. ahM3TTTTT

İtopyadan mağdur olan arkadaşlar neden olduğunu yazabilirmi

mousepad, kulaklık, kasa, anakart aldım bir sorun çıkmadı sorunları okursan çoğu iadelerden, müşteri hizmetlerinden ve kargo sürelerinden bana geç gelmedi ama hazır pc ler geç geliyor galiba.
  13. ahM3TTTTT

Ups kargo ne zaman gelir

Bende kasa ve anakart aldım kargo yola çıkmadan İzmire geldi ve bizim buradaki şubeye 7 saatir 1 saatlik yolu gelemedi Bana biraz garip geldi. 1598608039 Diğer siparişimde kulaklık mauspad almıştım galiba aydına 2-3 günde geldi.
  14. ahM3TTTTT

Forumdaki İtopya - Teknobiyotik savaşı?

Sorun yaşayan çok var ama ben kulaklık ve mauspad aldım sorun çıkmadı. Şimdi kasa+fan ve anakart aldım bunda sorun çıkarsa ağlarım.
  15. ahM3TTTTT

amazon.tr den vergi gelir mi?

Saolun.
  16. ahM3TTTTT

amazon.tr den vergi gelir mi?

amazondan https://www.amazon.com.tr/dp/B07STGGQ18/ref=asc_df_B07STGGQ181597936200000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B07STGGQ18&linkCode=asn...
  17. ahM3TTTTT

İtopya Tahmini Kargo Süresi

mouse nasıl? Almayı düşüniyorumda.
  18. ahM3TTTTT

Vatanda uzun zamandır neden oem indirimi olmuyor?

Vatandan PC toplayacağım ve KDV indirimini bekleyeceğim ama uzun zamandır olmuyor sebebi stoklar ile mi ilgili?
  19. ahM3TTTTT

İtopya Güvenilir mi ?

Ben hs70 ve qck prism xl aldım sorunsuz geldi.
Top Bottom