Neler Yeni

Doğum Günümde Ne Alabilirim?

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Merhabalar. Ailem bana hediye alacakmış. Abime ağzımı yoklamasını istemişler ne istediğimle alakalı. Sizce ne isteyeyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
bruuuh
Merhabalar. Ailem bana hediye alacakmış. Abime ağzımı yoklamasını istemişler ne istediğimle alakalı. Sizce ne isteyeyim?
sağlık, mutluluk ve tabi ki ailenin yanında olmasını iste, hediye sadece maddi şeyler değildir seni mutlu eden manevi şeyler daha önemlidir. seni özel hissettirsinler yeter. ve onları hediye almaları için zorlama. sarıl ve teşekkür et

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
neye
ihtiyacın varsa onu al mesela en basidinden klavye mouse kulaklık falan

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,300
İsim
umut şahin
bro neye ihtiyacın varsa onu söyle bro benim mesela pc ye ihtiyacım vardı pc aldılar arkadaşımın işlemciye ihtiyacı vardı pc si intel core 2 e6540 gibi bir işlemciydi ona elimde olan i5 4590 ı hediye ettim çok teşekkür etti ona sistem topladık çok mutlu seninde neye ihtiyacın varsa onu söyle

39121

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Arctic Freezer 34 iste

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Maddi yerine manevi , sana o günleri hatırlatacak bir hediye olabilir.

Top Bottom