Neler Yeni

Forumdaki İtopya - Teknobiyotik savaşı?

Teknobiyotik de itopya da güvenilir, mesela geçen bir arkadaş itopya dan da-2 almış kasanın ön kapağı çizik gelmiş sonra itopya ya yollamış ama kasa yine çizik gelmiş adam konu açıp ana bacı sövüyordu burada ettiğim küfürleri orada da edecem diyordu yani bize de yazık kafasına demekten başka bir şey düşmez

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
.
Forumun sahibi Abdullah Hacıgül ve kendisi defalarca İtopya ile sistem toplamış birisi. Bu bile yeterince yeterli bir güven kaynağıyken, forumdaki çoğu insan başlıkta " İtopya sistem önerisi " yazarken dahi İtopya'nın kötü ve güvenilmez olduğunu belirtip onun yerine Teknobiyotik sitesinden sistemler öneriyor. Burda sorun Teknobiyotik'in öne çıkarılması değil de İtopya'ya olan güvensizliğin sebebinin bir türlü ortaya çıkmaması. Bir başlık altında bir kullanıcı "İtopya kötü hava akımlı kasalar kullanıyor" "İtopya sistemlere 600w koymuyor anakarttan işlemciden kısıyor" gibi saçma ifadeler kullanıp ardından aynı başlığın altında Teknobiyotik'ten 500w'luk bir sistem öneriyor... Sürekli birileri İtopya'yı kötülüyor ama doğru düzgün bir sebep ortada yok. Burda amacım İtopya fanboyluğu yapmak değil. Hepimizin istiyoruzki F/P sistemler ve ürünler alabilelim. Fakat sürekli başlıklar altında herkes birbirinin aklını bulandırıyor. Ben önümüzdeki 1-2 hafta içinde bir sistem siparişi vereceğim. Almak istediğim sistem İtopya üzerinde ama sürekli birilerinin İtopya'yı kötülemesi ama bunu tam inandırıcılıkla yapamaması aklımı karıştırıyor. Eğer birinin İtopya üzerinden bir sistem almaması için gerekli sebepleriniz varsa lütfen bu başlık altında sunun.
Sizde arada kalmışsınız belli ki. Ben çok araştırdım sistem almadan önce, itopyanın kötülenmesi için çok yeterli sebepler var. Diğer sitelerde yok demiyorum ancak itopyada çok daha fazla şikayet var. Ben forumda kötülenmesine bakmam Şikayetvar sitesine bakarım sizde öyle yapın, satıştan sonra desteği nasıl, parçaların kalitesi nasıl. Görüldüğü üzere itopya hepsinde başarısız.

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Teknolojik alet şans işidir nerden alırsanız alın sorun yaşayabilirsiniz. Vatan qp itopya teknobiyotik incehesap fark etmez çoğundan alışveriş yaptım sistemimi parça parça topladığım içim hiçbirinde sıkıntı çıkmadı. Çıkan arkadaşlarda kanıtsız ve şuursuzca ve biraz abartarak kötülemeye başlıyorlar.Olabilir bunlar her sitede her markada olabilir bu silgi kalem alışverişi değil ki :) Bence insanlar çok abartıyor bu meseleyi ne alıcaksan hangisinde ucuz veya ekonomik ise oradan al dostum.

Reck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
sefa gençer
Mağazası olmayan, muhatap bulamayacağın bir işletmeden yüklü miktarda para verip ürün satın almak ve o işletmeyi övmek nekadar mantıklı ise bu tartışmada okadar mantıklıdır! teknobiyotikten bedava ürün verseler satar başka yerden yenisini alırım. Karaktersiz insanlarla muhatap olmaktansa 100 lira fazla verir karşımda adam gibi durabilecek işletmelerden alışveriş yaparım.

Erol Aksu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Erol Aksu
Teknolojik alet şans işidir nerden alırsanız alın sorun yaşayabilirsiniz. Vatan qp itopya teknobiyotik incehesap fark etmez çoğundan alışveriş yaptım sistemimi parça parça topladığım içim hiçbirinde sıkıntı çıkmadı. Çıkan arkadaşlarda kanıtsız ve şuursuzca ve biraz abartarak kötülemeye başlıyorlar.Olabilir bunlar her sitede her markada olabilir bu silgi kalem alışverişi değil ki :) Bence insanlar çok abartıyor bu meseleyi ne alıcaksan hangisinde ucuz veya ekonomik ise oradan al dostum.
Sanırım Teknobiyotik'ten alacağım. Satış sonrası destekleri hakkında bilginiz var mı?

ahM3TTTTT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,358
İsim
Ahmet Can Akgün
Sorun yaşayan çok var ama ben kulaklık ve mauspad aldım sorun çıkmadı. Şimdi kasa+fan ve anakart aldım bunda sorun çıkarsa ağlarım.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Sanırım Teknobiyotik'ten alacağım. Satış sonrası destekleri hakkında bilginiz var mı?
Geçen Teknobiyotik'ten sistem önerdiğimizde binbir türlü bahaneyle karşı çıkan arkadaşsın değil mi sen?
"Bilmediğim marka kullanıyor, 2600x kullanmıyor, herkese savaş açıyor..."

Bu açtığın konu da başlı başına saçmalık zaten.
Ortada bir savaş döndüğü yok. En f/p sistem neredeyse,
Oranın sistemini öneririz. Sistem önerirken de;
Satış sonrası destek konusunu da epey önemseriz.

Erol Aksu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Erol Aksu
Geçen Teknobiyotik'ten sistem önerdiğimizde binbir türlü bahaneyle karşı çıkan arkadaşsın değil mi sen?
"Bilmediğim marka kullanıyor, 2600x kullanmıyor, herkese savaş açıyor..."

Bu açtığın konu da başlı başına saçmalık zaten.
Ortada bir savaş döndüğü yok. En f/p sistem neredeyse,
Oranın sistemini öneririz. Sistem önerirken de;
Satış sonrası destek konusunu da epey önemseriz.
Artık yeter kimse yazdığım şeylerin tamamını okumuyor ve sürekli benim 10 yazdığımdan 1'i ile bana saldırıyor bıktım. Teknobiyotikteki kullanan parçaların hala birçoğunu bilmiyorum bu yüzden bunların alınabilir veya alınamaz olduğu hakkında asla bir şey sölemedim ve sadece BEN almak istemem dedim. P2.5 sistemdeki parçaların bilinmeyecek bir yanı yok ancak o sistemdeki sıkıntım ise daha iyi bir işlemci kullanmak istemem ve kasalarını beğenmememdi. Siz bana sadece P2.5 sistemin daha iyi olduğunu söyleyip durdunuz ve benim yazdığım hiçbir şeyi önemsemediniz. Ama size belkide çok şaşıracağınız bir şey söyleyeyim... aaaa evet, 2060 ekran kartı 1060s'dan daha iyi. Bunu gerçekten nasıl farkedebildiniz ben ***** olmalıyım bu kadar kör olduğum için özür dilerim gerçekten(!) Ben R5 3600 + 1660s kullanmak istememin sebebinin daha iyi bir işlemci kullanmak olduğunu defalarca söylerken siz bana r5 2600 ile rtx 2060 kullanmamı söyleyip durdunuz... Şimdi de yıllardır içimde olan hevesimi gerçekleştirecekken artık kasanın güzel görünümü isteğini kafamdan attım. Herkesin önerdiği övmekle bitiremediği sistemi bütçeme uygun özelleştirmeler yaparak almaya çalışacağım ve sen bana diyorsunki sen 2 gün önce şunları söyledin bunları söyledin... Madem fikir değiştirmek gibi bir şansımız yok siz büyük efendilerimiz bizi katı bir şekilde yönlendirin ve biz sizin istediklerinizi yapalım. Teşekkürler.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Mesela benim yaptığım şey o bütçede en iyi sistemi önermek ama bazen babalar belirli yerler sunuyor. O zaman da o berlirli yerlerin dışına çıkmamaya çalışıyorum. Ama genellikle nerden istediğinin önemi olmayan biri geliyor. Ben de ona o bütçede en iyi sistemi öneriyorum (genellikle) ister İtopya olsun ister Teknobiyotik olsun ister İnventus olsun en iyisini öneriyorum.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Yine gereksiz bir kavga.

Artorias

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mehmet Ergen
iki firmada güvenilir ama teknobiyotik teknik destek ve ulaşılabilirlikta itopyanın kat ve kat önünda telefon ile ararsanız açmazlarsa 1 saat içinde size geri dönüyorlar ama itopyaya ulaşmak için 8 saat boyunca hatta beklemeniz gerekiyor abartmıyorum tam 8 saat hattın düşmesi 1 saaten uzun sürüyor türkiyede ise telefon ile 60 dk konuşunca santralden atılıyorsunuz ve hat kapanıyor bundan dolayı tekrar arayıp tekrar sıraya giriyorsunuz

Erol Aksu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Erol Aksu
Yine gereksiz bir kavga.
Amacım kavga çıkartmak değil ilk entry'de belirttiğim gibi İtopya'dan sistem almayı düşünürken insanların neden İtopya'yı önermediğini öğrenmekti ve öğrendim.

Top Bottom