Neler Yeni

Forumdaki İtopya - Teknobiyotik savaşı?

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,162
İsim
Musa
Ya hocam ilk entry'e bakarsan dediğimi anlicaksın adam hepsi aynı ikinci el bile kullanıyo olabilirler demiş hani kaynak hani güvenilirlik XD
Eğer böyle bir şey yaşadıysa olabilir, ben buna inanırım. Çünkü bunu incehesapta yaptı ikinci el kullanma olayını.

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,478
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
bilinmeyen markalar kullanmıyor, sen bilmiyorsun Technopat yaramamış sana
1598359612234.png

1598359621258.png

Kendim PC toplayacaksam 2.ele girerim ama bunları kullanmam, kasa ve PSU idarelik ama diğerlerini sevmiyorum :)

Erol Aksu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Erol Aksu
Sorunun çoğu ürünü aldıktan sonra geri iade veya değişim yapmak istedikten sonra oluyor. Sen o monitörde bir sıkıntı yaşa bakayım itopyayla anlaşabilecenmi :D
İstediğim de bu zaten. Mesela satış sonrası desteğinin iyi olmadığını söylediniz. Ben sistemi alırken bunlara göre karar vericeğim bu yüzden açtım başlığı.

Ted Mosby

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,757
İsim
Ahmet Baran
Dostum Teknobiyotik'in sistemlerinde genellikle çok bilinmeyen markalar ve ucu ucuna yeten sistemler kullanılıyor, İtopya ise müşteri memnuniyetini hiçe sayıp daha çok kar etmek amacıyla daha da büyümek isteyen bir firma. 2'sini de boşverip Sinerji'den alabilirsin. Hazır sistemleri çok iyi olmasa da güvenilir ve fiyat olarakta çok tuzlu değildir.
Sinerji sponsor mu la sana

T.P.G.

80+ Titanium

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,162
İsim
Musa
İstediğim de bu zaten. Mesela satış sonrası desteğinin iyi olmadığını söylediniz. Ben sistemi alırken bunlara göre karar vericeğim bu yüzden açtım başlığı.
E senin açtığın bu konuda itopya gereksiz yere, bilinçsiz yere kötüleniyor diye anladım ben ama. Çoğu kişide böyle anlamıştır

Erol Aksu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Erol Aksu
Eğer böyle bir şey yaşadıysa olabilir, ben buna inanırım. Çünkü bunu incehesapta yaptı ikinci el kullanma olayını.
Tamam ama yaşamamış işte. Yaşamadan söyleyince asılsız bir iddiadır bu sadece kafa karıştırır.

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,478
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
Sinerji sponsor mu la sana
Şş, sanırım evet.
SSD hakkında evet ama ramler kaliteli dostum geil iyi bir marka, zaten colorful gibi markalar 3 4K civarlarında var, özelleştirme ile çok iyi oluyorlar. Attıkların tamamen düşük bütçe :)
Colorful'dan çektiğimi birkaç insan hatırlar ama özelleştirme olarak evet güzel olsalar da F/P olarak en iyi site kendileridir o konuda bir şey diyemem. GameGaraj'da aynı şekilde.

Erol Aksu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Erol Aksu
E senin açtığın bu konuda itopya gereksiz yere, bilinçsiz yere kötüleniyor diye anladım ben ama. Çoğu kişide böyle anlamıştır
Son cümleyi okumamanız benim hatam mı ?

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,162
İsim
Musa
Son cümleyi okumamanız benim hatam mı ?
Ne yani? Konunun açılma amacını koca metindeki son cümleyemi sığdırdın? Burda benim değil senin hatan var ozaman haberin olsun :)

Erol Aksu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Erol Aksu
Ne yani? Konunun açılma amacını koca metindeki son cümleyemi sığdırdın? Burda benim değil senin hatan var ozaman haberin olsun :)
Forumdaki bazı kullanıcıların yaptığı şeyin aklımı karıştırdığını anlatıyorum ve ardından insanların yaşadıkları sorunları belirtmelerini istiyorum. Gayet anlaşılır bir şey olmasına rağmen "TÖRE" niteliğinde uydurma bir kuralla benim hatalımı olduğumu söylüyorsunuz. Anlıyorum.

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
En iyisi Gamegaraj

Top Bottom