Arama sonuçları: *

1. arda.wqqp

Yardım Harley veya Cat BOT önerisi

yesil kundurayi ilk kez duyuyorum o yuzden trendyol derim
  2. arda.wqqp

https://www.trendyol.com/harley-davidson/amos-erkek-siyah-deri-bot-p-354757387 https://www.boyner.com.tr/erkek-siyah-deri-bot-amos-p-1304648 buyrun hocam benim aldığım bu gayet memnunum
  3. arda.wqqp

bi fikrim yok ben boynerin kendi sitesinden almıştım gayette orijinal yani belli oluyor malzemesinden ağırlığından ama şu an benim aldığım model boynerde 3999 tl trendyolda 2999 tl kimse de çakma dememiş
  4. arda.wqqp

ya hocam siz bana güvenin alın harley bir şey olmaz hadi en fazla 1 hafta ağır gelsin sonrasında alışacaksınız 30 kilo falan değilseniz çok rahat alışırsınız başta ağır gelmesi çok normal çünkü giydiğimiz ayakkabılar falan aşırı hafif belirli bi alışma süresi var bu yüzden
  5. arda.wqqp

hocam boynerden aldim boynerde guzel indirim oluyor harley ve catlerde ben de sabahtan aksama kadar okulda duruyorum teneffuslerde surekli bahceye iniyoruz yeri geldi futbol bile oynadim sadece ilk 2 3 gun zorlar ama cidden guzel bir bot kalitesini hissettiriyor yani
  6. arda.wqqp

bende harley var model pek fark etmez guzel bot su falan gecirmiyor zaten fiyatina gore bir zahmet gecirmesin hosunuza giden ve butcenize uygun bir modelini alabilirsiniz tek sorunu biraz ağır oluyolar örneğin benim botum 800 gramdi cidden alisana kadar zor oluyor ama alistiktan sonra güzel
  7. arda.wqqp

Aras kargo kargomu teslim etmiyor

tamamdır hocam saat olarak sorun yok ama hiç hareket etmemesi ve durak sayısı azalmaması garip geldi ben ne zaman baksam doğru çalışıyordu
  8. arda.wqqp

hocam iyi de yaşadığım yer öyle çok büyük bir yer değil ki 5 saatte 2 kere teslim ederdi 26 durak diyor yani 5 saatte hic bir yere mi teslim edemedi
  9. arda.wqqp

sabah 10.50 de dağıtıma çıkmıştır diye mesaj geldi canlı takip linkine tıkladım 26 durak kaldı diyordu şu an saat 3 ama kargo hâlâ gelmedi hadi diyelim baska yerlere dağıtım yapiyor ama araç şubede gözüküyor ve hâlâ 26 durak kaldı diyor araç hiç hareket etmedi
  10. arda.wqqp

Kaliteli Tükenmez Kalem önerisi

Rotring gel 0.7 1723805482 hocam dolma kalem önerir misiniz çok istiyorum almak
  11. arda.wqqp

1Milyona yakın paranın Sayılması nasıl olur

tek çözümü makine bunun
  12. arda.wqqp

WRAİTH YENİ YASADAN SONRA ZAM YAPMAYACAGINI AÇIKLADI

tamamdır hocam anladım şimdi siz istediğiniz ürünü söylüyorsunuz onlar kendisi stok için alıyormuş gibi trye getirip size satıyor
  13. arda.wqqp

wraithten hiç ürün almadığım ve bu markayı çok araştırmadığım için bilmiyorum şimdi diyelim aldığım ürün 100 € ben sadece 100 € mu ödüyorum wraithten aldığımda ? mesela niketa 150€ sınırı vardı şu an satışı durdurdular
  14. arda.wqqp

güzel olmuş ama çoğu şeyin fiyatı zaten 30€ yu aşıyor
  15. arda.wqqp

Robloxun WEB Sitesinden 1.1.1.1 WARP ile Robux alırsam sorun olurmu?

bir sıkıntı olmaz bence hic boylr bir sey denememis olsamda
  16. arda.wqqp

hocam adamlar vpn acikken instagram hesabina giris yapinca bildirim geliyor almanyadan girildi tarzinda ama bunun sebebi vpnin seni almanya sunucusuna baglamasi yani o hesaba sen girdin vpn degil boyle seylere inanmayin 2. olarak alabilirsiniz bir sorun olacagini sanmiyorum
  17. arda.wqqp

hocam vpn dediginiz seyler veri çalmıyor kaçıncı yüzyıldayız bu programin amaci internete baska bir sunucu uzerinden baglanmaniz
  18. arda.wqqp

Yardım Evde böcek sorunu nasıl çözülür?

hocam o neymiş ya nasıl duruyosunuz evde
  19. arda.wqqp

Dolandırıldık , yardım edin

onlarda fake zaten alibaba bile değil
  20. arda.wqqp

bu ürün orijinal mi?

çok anlamıyorum ben bu işlerden maalesef
Top Bottom