Gurkanpiro
80+ Platinum
İstediginizi bu twette bulabılırsınız
güzel olmuş ama çoğu şeyin fiyatı zaten 30€ yu aşıyorİstediginizi bu twette bulabılırsınız
hocam wraıth turkıye satıyor sız ek vergı odemeyceksınızgüzel olmuş ama çoğu şeyin fiyatı zaten 30€ yu aşıyor
wraithten hiç ürün almadığım ve bu markayı çok araştırmadığım için bilmiyorum şimdi diyelim aldığım ürün 100 € ben sadece 100 € mu ödüyorum wraithten aldığımda ? mesela niketa 150€ sınırı vardı şu an satışı durdurdularhocam wraıth turkıye satıyor sız ek vergı odemeyceksınız
turkıyede olan urunlerı talep edebılıyorsunuz sıtesı var ordan sıparıs edebılırsınız,wraithten hiç ürün almadığım ve bu markayı çok araştırmadığım için bilmiyorum şimdi diyelim aldığım ürün 100 € ben sadece 100 € mu ödüyorum wraithten aldığımda ? mesela niketa 150€ sınırı vardı şu an satışı durdurdular
turkıyede olan urunlerı talep edebılıyorsunuz sıtesı var ordan sıparıs edebılırsınız,
tamamdır hocam anladım şimdi siz istediğiniz ürünü söylüyorsunuz onlar kendisi stok için alıyormuş gibi trye getirip size satıyorturkıyede olan urunlerı talep edebılıyorsunuz sıtesı var ordan sıparıs edebılırsınız,
Mesaj otomatik birleştirildi:
Wraith Esports
Türkiye'nin espor ekipmanı markası. Cosmic Glass Mousepad, Hoverpad Skatez, Armor Grip Tape. Lamzu ve Ninjutso Türkiye Distribütörü.wraithesports.com