Yeni sistem toplayacağım yılbasıdan sonra zam gelir mi

Reaksiyon skoru
95
arkadaslar gelecek ayin 25i gibi sistem toplayacağım fakat yılbaşından sonra genelde zam geliyor benim param euroda ztn ama cok bi artış olabilir mi

arkadaslar gelecek ayin 25i gibi sistem toplayacağım fakat yılbaşından sonra genelde zam geliyor benim param euroda ztn ama cok bi artış olabilir mi
Hocam siteler kur oynamadan bile zam yapıyor yılbaşından sonra elindeki dövizin yükselişinden daha fazla zam gelir muhtemelen sistemlere:(

• Üzgün
Reaksiyonlar: Jiyu
TR de bugünün işini yarına bırakmayacaksın hocam

• Üzgün
Reaksiyonlar: Jiyu
Zam olcak euroda paran olsada zalar edersin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam siteler kur oynamadan bile zam yapıyor yılbaşından sonra elindeki dövizin yükselişinden daha fazla zam gelir muhtemelen sistemlere:(
+++++

Hocam döviz hemen artış sağlamayacaktır ancak fiyatlar asla yerinde durmaz yükselecektir siz bütçenizin yettiği kadar parçaları toplayın derim.

Gelir

gelmesin ya

Yeni vergiler gelecek diyorlar ve zaten var olan vergileri artıracaklardır illa. Ben işimi şansa bırakmak istemiyorum dersen yılbaşından önce almaya çalış.

Geri