Neler Yeni

Çözüldü✓ 4060 mi 5060 mi alinmali

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Muhammet
hocam kasanin kendisiyle geliyor ben degisemiyorum zaten. ayrica attigim linkteki urun alinir mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

b580 ve 14400f bana fazlasiyla yeterli. kasa falan da sekilli guzel hosuma gitti bayagi. bu tip kasalara isinir diyorlar ama ben pek problem yapacagini dusunmuyorum. uzerine bir islemci fani alirim mis gibi kullanirim.
Link atarmısın bidaha

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Muhammet
Öncelikle sistem bence harika parası konusunda bilgim yok ama bi parça parça topla nekadar ediyor eğer avantajlı oluyorsa parçaları tek tek araştır sıkıntısı varmı kronik yoksa alınır monitörde alırsın 2 k seni yıllarca götürür

jordanmsd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Mesut Sarıkaya
Öncelikle sistem bence harika parası konusunda bilgim yok ama bi parça parça topla nekadar ediyor eğer avantajlı oluyorsa parçaları tek tek araştır sıkıntısı varmı kronik yoksa alınır monitörde alırsın 2 k seni yıllarca götürür
2k monitor alacak butcem yok 1080p almayi dusunuyorum.

apacar ssd tercih ettim okuma yazmasi daha hizli oldugu icin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Muhammet
2k monitor alacak butcem yok 1080p almayi dusunuyorum.

apacar ssd tercih ettim okuma yazmasi daha hizli oldugu icin.
İyi marka özelleştirme seçeneğinde psu varmı bide psu detaylarına baktınmı tek kanaldan kaç w veriyor kalite durumu falan

Monitöre kaç para bütçe ayıracaksın

Yağız_82

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Yağız
ekran kartı mı tüm 5060 lı sistem mi alacaksınız? eğer full sistem 7500f 5060 ise o fiyata bulmak bilemiyorum net fiyat açıklanmadı ama çok imkansız gibi bir şey. şuanda pek araştırmadan internette 7500fli 4060 sistem baktım 26k diyor sıfır kartın ve 4000 değil 5000 serisinden bir kartın bu fiyat dan satılacağını sanmıyorum. ama dediğiniz gibi iyi bir fırsat yakalandığında 30 olabilir. tabi ki bu benim tahminim yani fiyat 20k bile olabilir net bir fiyat açıklanmadı daha.
Fiyatlar yüksek çıkıp sonra düşecek 4000 serisi gibi bu normal bir şey ama yüksekten çıkarlar tr de 5060 un normal fiyatı 20k olamaz

jordanmsd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Mesut Sarıkaya
İyi marka özelleştirme seçeneğinde psu varmı bide psu detaylarına baktınmı tek kanaldan kaç w veriyor kalite durumu falan

max 4,5 5

psu ya kaliteli diyorlar baska forumlarda.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Muhammet

Shiroo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Ozan
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Donanım.
Fiyatlar yüksek çıkıp sonra düşecek 4000 serisi gibi bu normal bir şey ama yüksekten çıkarlar tr de 5060 un normal fiyatı 20k olamaz
5060 güzel kart olacak fakat 8gb vram ile yine 2k da oynatmaz hatta 1080pde bile bazı oyunlarda 8gb vram yetmiyor. 5060 günümüzde iş yapar fakat geleceğe dönük bir kart olduğunu düşünmüyorum. 7700xt alırım 12gb vram ile yine de oynarım daha iyi kafasında bakıyorum. 5070 12gb bence o olsaydı beklenirdi. o yüzden şimdi ucuza 4060 bulunursa alıp daha sonradan 5070 - 5070 ti karta geçmek daha mantıklı geliyor eğer bütçe yoksa elindeki 4060 da 2. elden satar.

Daaker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Göktuğ Demircan
selamlar. yakinda sistem almayi dusunuyorum. subattan mayisa kadar zamanim var. gecende 5600x ve 4060 li bir sistem gordum. zamlanacagini dusunmuyorum acikcasi. ekipman param falan hazir (2 adet gram altin+880tl). aslinda sistemi almak istiyorum fakat sonucta 5060 in cikmasina 1 ay var, ayrica yeni bir ekran karti ciktiginda o ekran kartli sistemler cok ucuza geliyor, beklenir mi bilemiyorum. sizce almali miyim yoksa beklemeli miyim?
tam tersi yeni çıktığı ve yaygın olmadığı ayriyetten de 5060 ekran kartını bekleyen tek kisi siz olmadığınız icin sorun yaratabilir

ilk defa geleceği için talep yuksek olacak

ilk defa geldiği ve stok sorunlu olduğu icin fiyat yüksek olucak

bunları göz önünde bulundurarak bekleyin

jordanmsd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Mesut Sarıkaya
Benim monitörüm lenovo legion r25 i30 iyi monitör ama gereksiz pahalı şuanda forumda görmüşsündür
Başlık 'Asus VP249QGR Monitör İyzico ile İlk Ödemeye Özel 2.819 TL 🔥🔥🔥'
https://forum.donanimarsivi.com/kon...iyzico-ile-ilk-odemeye-ozel-2-819-tl.1063558/
Bu konu dönüyor araştır iyiyse bunu değerlendir yok dersen benim monitör genel olarak tavsiye ediliyor bütçenedr yakın onu al
bu monitor degil de asusun bu monitorunu almayi dusunuyordum.

Yağız_82

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Yağız
Ozaman 10 gün daha bekle 10 gün içinde ucız bir şey denk gelmesse en beğendiğin 4060 ı al ki bence 4060 aldıkdan 1 ay sonra hatamı yaptım diye ufaktan düşüneceksin kötü bir anakart kesinlikle değil ama saf güç istiyeceksin ve vramin yetersizliği korkutacak seni keşke biri pc alırken bana biri bunları söyleseydi b580 li ucuz sistemler oluyor aradaki farkla ddr5 seçimi bile yapabilirsin ddr4 4060 8gb vram yerine ddr5 12gb vram bi pc almış olacaksın hemen hemen aynı paraya
1080p de 4060 yeterli ayrıca saf güce bu kadar takmayın teknolojiler bunun için var teknoloji her zaman iyidir tabii ki 4060 almak çok mantıklı değil ama alınırsa bahsettiğiniz korkuları yaşamazlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,082
Üyeler
166,480
Son üye
crazy mango
Top Bottom