suan acelem yok ama cok sabirsizim. 6 sene sonra galiba ilk defa adam gibi bir pcm olacak.4060 çok ıcız olmadıkça alınmaz 8vram var ya b580 yada 6700xt al 4060 dan nesilce geri olmasına rağmen her oyunda daha fazla fps veriyor ve adamalar hayla 8 gb vram veriyor ve saf gücü çok geride bir kart aynı 1300 tl daha ucıza b580 var saf güçte içinden geçiyor 5060 dersen bilemem ne olacağıda belli deyil eğer hemen alman gerekmiyorsa b580 düşer ve o arada 5060 çıkar ikisi arasında seçim yaparsın
peki ne zaman indirime girer ortalama? cunku bazen aylara gore (orn. super aralik) indirim yapabiliyorlar. hazirana kadar beklemek de istemiyorum ama eger hicbir indirim olmazsa haziranda da alabiliirm. aslinda haziranda olmasi benim icin biraz avantajli olur. yazin azcik calisirim biraz da para ordan gelir.30k ya imkansız 5060 lı sistem ülke ülke degil kafalarına göre her ürüne zam koyuyorlar avantajlı sistemler düşebiliyor onlara bakılmalı
sizin durumunuz çok vahim çünkü ürünler zam yiyor her ay zaten enflasyon oldugu için sürekli enflasyon farkı yansıtılıyor ürünlerepeki ne zaman indirime girer ortalama? cunku bazen aylara gore (orn. super aralik) indirim yapabiliyorlar. hazirana kadar beklemek de istemiyorum ama eger hicbir indirim olmazsa haziranda da alabiliirm. aslinda haziranda olmasi benim icin biraz avantajli olur. yazin azcik calisirim biraz da para ordan gelir.
Seni çok iyi anlıyorum bende ilk alırken çok heyecanla aceleyle aldım pişmanım forum falan bilmiyordum ozaman sana tavsiyem 1 hazır sistem alırken biraz ileriye dönük olsun (4060bence pek ileriye dönük değil) -leri vram ve fiyatı 2. Hazır sistemler den ucuz yakalayabilirsen süper olur bide alacağın sistemin psu su iyi olsunki sistemi yükseltirken boşa yenisini almak zorunda kalma 3 mümkünse ddr5 olsun çünkü alacağın sistem ddr4 ün zirvesi olduğu için olurda 3 4 yıl sonra sistemi yükselticek olursan engel olacak sana bu sefer ram anakart ve işlemciyi hep beraber değişmem gerekecek büyük masrafsuan acelem yok ama cok sabirsizim. 6 sene sonra galiba ilk defa adam gibi bir pcm olacak.
evet zaten o yuzden 5060 pesindeyim yoksa simdi 4060 alip gecmistim zaten.Seni çok iyi anlıyorum bende ilk alırken çok heyecanla aceleyle aldım pişmanım forum falan bilmiyordum ozaman sana tavsiyem 1 hazır sistem alırken biraz ileriye dönük olsun (4060bence pek ileriye dönük değil) -leri vram ve fiyatı 2. Hazır sistemler den ucuz yakalayabilirsen süper olur bide alacağın sistemin psu su iyi olsunki sistemi yükseltirken boşa yenisini almak zorunda kalma 3 mümkünse ddr5 olsun çünkü alacağın sistem ddr4 ün zirvesi olduğu için olurda 3 4 yıl sonra sistemi yükselticek olursan engel olacak sana bu sefer ram anakart ve işlemciyi hep beraber değişmem gerekecek büyük masraf
Ozaman 10 gün daha bekle 10 gün içinde ucız bir şey denk gelmesse en beğendiğin 4060 ı al ki bence 4060 aldıkdan 1 ay sonra hatamı yaptım diye ufaktan düşüneceksin kötü bir anakart kesinlikle değil ama saf güç istiyeceksin ve vramin yetersizliği korkutacak seni keşke biri pc alırken bana biri bunları söyleseydi b580 li ucuz sistemler oluyor aradaki farkla ddr5 seçimi bile yapabilirsin ddr4 4060 8gb vram yerine ddr5 12gb vram bi pc almış olacaksın hemen hemen aynı parayaevet zaten o yuzden 5060 pesindeyim yoksa simdi 4060 alip gecmistim zaten.
intel ekran kartlarini pek sevmiyorum ama onlara da bakayim. begenirsem belki alabilirim.Ozaman 10 gün daha bekle 10 gün içinde ucız bir şey denk gelmesse en beğendiğin 4060 ı al ki bence 4060 aldıkdan 1 ay sonra hatamı yaptım diye ufaktan düşüneceksin kötü bir anakart kesinlikle değil ama saf güç istiyeceksin ve vramin yetersizliği korkutacak seni keşke biri pc alırken bana biri bunları söyleseydi b580 li ucuz sistemler oluyor aradaki farkla ddr5 seçimi bile yapabilirsin ddr4 4060 8gb vram yerine ddr5 12gb vram bi pc almış olacaksın hemen hemen aynı paraya
Öncelikle bende çok test izledimde 4060 ın geçtiği test 1 belki 2 oyundur b580 neredeyse 4060ti ile yarışıyor ekran kartı almayı planladığımdan çok video izledim tabi senin kararın başkalarınında fikrini al ben olsamintel ekran kartlarini pek sevmiyorum ama onlara da bakayim. begenirsem belki alabilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
sizce bu sistem alinir mi? link
Mesaj otomatik birleştirildi:
testlere baktim, cogunda 4060 aliyor fakat onlarda 3 5 fps falan. b580 bana yeter sanirsam. gaming gecesinde bir urun dusurmeye calisacagim.
hocam kasanin kendisiyle geliyor ben degisemiyorum zaten. ayrica attigim linkteki urun alinir mi?Öncelikle bende çok test izledimde 4060 ın geçtiği test 1 belki 2 oyundur b580 neredeyse 4060ti ile yarışıyor ekran kartı almayı planladığımdan çok video izledim tabi senin kararın başkalarınında fikrini al ben olsam
1.ddr5 olmasına dikkat ederim
2. en fp olan min 12vram li ekran kartı
3.700 w psu b580 az tükettiği için eğer bütçen çıkmassa 650 w da olabilir daha altı kesinlikle alamam
b580 ve 14400f bana fazlasiyla yeterli. kasa falan da sekilli guzel hosuma gitti bayagi. bu tip kasalara isinir diyorlar ama ben pek problem yapacagini dusunmuyorum. uzerine bir islemci fani alirim mis gibi kullanirim.Öncelikle bende çok test izledimde 4060 ın geçtiği test 1 belki 2 oyundur b580 neredeyse 4060ti ile yarışıyor ekran kartı almayı planladığımdan çok video izledim tabi senin kararın başkalarınında fikrini al ben olsam
1.ddr5 olmasına dikkat ederim
2. en fp olan min 12vram li ekran kartı
3.700 w psu b580 az tükettiği için eğer bütçen çıkmassa 650 w da olabilir daha altı kesinlikle alamam
pek sanmıyorum o zaman 5000 serisinin mantığı kalmaz. frame generation gibi açık kaynaklı kod olsaydı yapılırdı ama değil.peki dlss 4 gibi teknolojilerin 4000 serisine gelme ihtimali var midir?