Neler Yeni

Kaliteli Tükenmez Kalem önerisi

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Merhabalar artık boş zamanlarımda şiir yazmayı amaçlıyorum ayrıca İngilizce sözcükleri ezberlerkende çok yazı yazıyorum ve kurşun kalemden bıktım ayrıca dandik bakkal tükenmez kalerindende söyle amazondan falan kaliteli hafif sağlam bir kalem önerir misiniz??
Bütçe 700₺

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,033
İsim
göksel yurtcan
Merhabalar artık boş zamanlarımda şiir yazmayı amaçlıyorum ayrıca İngilizce sözcükleri ezberlerkende çok yazı yazıyorum ve kurşun kalemden bıktım ayrıca dandik bakkal tükenmez kalerindende söyle amazondan falan kaliteli hafif sağlam bir kalem önerir misiniz??
Bütçe 700₺
jel refill kulanan kalem tavsiye ederim hocam ben parker jotter kullanıyorum yazı yazmak için yanına birde yedek refill alırsanız çok güzel olur

eğer beğenmezseniz lamy kalemlere bakabilirsiniz safari rolleri tavsiye edebilirim

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk attığınız bugün sabah favoriye almıştım alcaktimki sonra foruma sorayim dedim sizce nasıl iyi midir?? İkinci linktemi daha iyi yoksa ilkimi ve farkları nedir yazarsaniz çok sevinirim

arda.wqqp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
teknoloji
Rotring gel 0.7
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam dolma kalem de alabilrsiniz yazması çok zevkli oluyor.
hocam dolma kalem önerir misiniz çok istiyorum almak

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Hocam dolma kalem de alabilrsiniz yazması çok zevkli oluyor.
Mürekkepe batirilan demi onlarya? Ahdhas link varmı? Nereden alabilirim benimde ilgimi çekiyor önerdiğiniz varmı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mürekkepe batirilan demi onlarya? Ahdhas link varmı? Nereden alabilirim benimde ilgimi çekiyor önerdiğiniz varmı
Onlar değilmiş ya 🥲

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,033
İsim
göksel yurtcan
İlk attığınız bugün sabah favoriye almıştım alcaktimki sonra foruma sorayim dedim sizce nasıl iyi midir?? İkinci linktemi daha iyi yoksa ilkimi ve farkları nedir yazarsaniz çok sevinirim
ben kendimde kullanıyorum hocam yazı ve günlük kullanım için çok uygun bir kalem ikinci linkte yedek mürekkebi diğer lamy kalemde güzel ve ergonomiktir dolma kalem olarakta lamy safari alırsanız problem yaşamazsınız ama bu bütçede normal roller yada tükenmez kalem daha mantıklı

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
ben kendimde kullanıyorum hocam yazı ve günlük kullanım için çok uygun bir kalem ikinci linkte yedek mürekkebi diğer lamy kalemde güzel ve ergonomiktir dolma kalem olarakta lamy safari alırsanız problem yaşamazsınız ama bu bütçede normal roller yada tükenmez kalem daha mantıklı
Hocam attiginiz ilk linki aldım yaninada bu yedek şeyi aldım 80 TL'ye anladığım kadarıyla kalemin mürekkebi bittiginde bu yedek şeyi takacagim demi?

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,033
İsim
göksel yurtcan
Top Bottom