Arama sonuçları: *

1. asmarena6

Kapattım.

Bizim millet karaktersiz. Orjinal iphone kutularının içine yurtdışı ürünleri koyup iade edip amazonu dolandırmışlardı. Sende yaparsın bişi olmaz. Karaktersizlik ana meslek olmuş memlekette. Utanmıyorda böyle bi konu açmaya.
  2. asmarena6

Yardım 3 Yıl Boyunca Amazon Prime'ı Bedava Kullanmak

" siz gibi keriz değil aylık 39 tl felan verecek boş bir şirket için" Hikaye bu kadardı :D Ortadoğu çöplüğünün çöp insanları
  3. asmarena6

🔻İKİNCİ EL OTOMOBİL SATIŞLARI DİBİ GÖRDÜ!

Motosiklete geçtim ben hocam araba hevesim tamamen bitti 1.3 multijet 50-60 bin hasar kayıtlı motor arıza ışığı yanık egeamla mutluyum :D
  4. asmarena6

Şaka makinası bir şey istersen senin bütçeye Mitsubishi Colt 1.5 CZT ler var. Araba uçuyor :D BMW tokatlarsın
  5. asmarena6

E30-E46-E90-F30 Yani Bmwnin dönemsel olarak neredeyse tüm modellerine sahip oldum. E30 ve E46 tabii ki aldığımda yıl olarak yıpranmış araçlardı. Sorun çıkarmadığı gün azdır zaten. Ancak işçilik o zamanlar ülkede ucuzdu parça ucuzdu ve bu araçların parçaları bulunabilirdi. Şuan adamın elindeki...
  6. asmarena6

Satışın düşmesi fiyatları düşürmedi işte olayda o zaten. 1-2 sene sabrederim faizler illa düşecek dolar 40-45 lirada dengeye gelecek. zaten sıfır araçların girişleri belli. o zaman saplarım mantığında herkes ucuza vereceğime garajda bekletirim diye düşünüyor. Açlıktan ölmediği sürece kimse...
  7. asmarena6

😬Hepsiburada 1500'TL Hediye Çeki👩

Ne bileyim :D geldi işte karıştırma orasını şimdi :D
  8. asmarena6

takipçi kas önce :D isminide Gizem Bağdaçiçek yap :DDDDD
  9. asmarena6

hepimiz öyle geldik tuzakmış D:
  10. asmarena6

la naptık ya :D
  11. asmarena6

hepsiburada çok çingenlik yapıyor ya kazansan bile dava açıyo adiler. ben thh işini tamamen bıraktım. gelirse gelir gelmezse gelmez artık napayım
  12. asmarena6

kurumsal alıyorum ya ürünleri faturası kesilmişti e-fatura olarak. mecbur gönderecekler yani pek kaçar yolu yok. ilkbaşta hepsijetteyken kargodan çekmişlerdi sonra aras kargoyla geri gönderdiler. 1704890688 hatta müşteri hizmetlerinden bi kız aradı beni. kargonuz teslim edilemedi sanırım. iade...
  13. asmarena6

Biz aldık o kulaklıkları ya size göndermediler mi 1704889612 Hatta 1300 den de geri sattık :D
  14. asmarena6

7800 TL yerine 399 TL APPLE AirPods Pro

Thh de hakkınızı arayında MM size bi davadan 8 şer bin tl gaktırsın :D adalet sistemimize fazla güveniyorsunuz. burası ortadoğu avrupa değil. Gelmeyen ürün için bide avukatlık mahkeme masrafı ödediğinizle kalırsınız.
  15. asmarena6

Satıcılar iade edilen ürünleri yeniden satabilir mi ?

bilmem doğubeyazıttan biri aldı işte çokta ilgilenmedim o kadarına oda iade edebilirdi hakkıdır ne yapayım :D
  16. asmarena6

bakalım ben amazondan yine bi aksiyon bekliyorum. 15 güne düşen iade süresi amazonda hala 30 gün mesela. eğer böyle bişeye öncülük ederse hem pazarı domine eder. hemde diğer diğer firmalara bi şekilde gözdağı verir. her ne kadar benimde mağazam olsa bende iadelerden haz etmesem de. e-ticaret...
  17. asmarena6

fanı falan sesli değil hocam ya deli kadın :D ürünü mürünü şifreleyip göndermiş bide. ben açtım test ettim yok öyle bişey yoksa iadeyi kabul etmezdim zaten. Birde iade sistemi öyle çalışmıyor sana hertürlü gönderiyor sen servise yönlendiriyorsun ordan gelen rapora falan göre falan fıstık. sorun...
  18. asmarena6

e tabi laptop sattım trendyoldan. aldı kadının biri. fanı sesli dedi. iade etmek istedi bende iade aldım. napayım bu laptopu şimdi. Mecbur kutusuda ilk açılma bantları doğal olarak yalan oldu. tekrar normal bantla banlayıp başka bir alıcıya gönderdim.
  19. asmarena6

🔴 Abdullah Hacıgül'den zam açıklaması!

+50 tl ücrete tabidir ıslatırız :)
  20. asmarena6

🔴 Abdullah Hacıgül'den zam açıklaması!

Duuuuuuuuuurrr Donumuda Vericem Alll
Top Bottom