Neler Yeni

Satıcılar iade edilen ürünleri yeniden satabilir mi ?

Zexius

80+ Bronze
Evet satabilir. İade edilen sahte KC3000'in tekrar satılmaya çalışıldığı söylenmişti. Bu konuda e-ticaret sitelerinin tutumu biraz tuhaf.
Yasal olarak satamaz bu bilgi yanlış.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Satmasına mani olacak bir durum olmamakla birlikte tekrar kargo parası ödemek zorunda kalır iadelerle uğraşmak istemez diye düşünüyorum.
Sıfır olarak tekrar satacaksa evet mani olacak bir durum var yasal değil

asmarena6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
509
İsim
Berk Era
Keyfi iade 2024 ocakda kalkacak 2.5 haftası kaldı ayrıca hala kalkacak demek içim erken eğer kalkarsa internetten ürün alımı biter kimse o riske girmek istemez bundanda en çok vatan kâr edecektir çünkü her ilde mağazası var ayrıca istanbulda itopya gaming gen gibi mağazalar sinerji qp vs vs
bakalım ben amazondan yine bi aksiyon bekliyorum. 15 güne düşen iade süresi amazonda hala 30 gün mesela.
eğer böyle bişeye öncülük ederse hem pazarı domine eder. hemde diğer diğer firmalara bi şekilde gözdağı verir.

her ne kadar benimde mağazam olsa bende iadelerden haz etmesem de. e-ticaret işi yapıyorsan bazı şeyleri kabul edeceksin. bizim insanınız acaip tabi. fotoğraf makinası olmayan kameraman tanıyorum ben. işi olduğu zaman trendyoldan alıp kullanıp iade ediyor.

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,408
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Trendyol %40 kampanyasından saat almıştım iade ürünü geldi. Herşeyi açık yırtıktı. Ama sırf kuponla aldım diye iade edemedim isbsisbsisbsusvsus. Genelde bu işi diğer satıcılar yapıyor. Büyük yerlerde denk gelmedim.

I'm GANDALF

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
mert
Yasal olarak satamaz bu bilgi yanlış.

Sıfır olarak tekrar satacaksa evet mani olacak bir durum var yasal değil
hocam aynı durum şu anda başıma geliyor n11 de aldığım ürün trendyolda yeniden satıldı üzerindeki çizikler bire bir uyuşuyor

Zexius

80+ Bronze
bakalım ben amazondan yine bi aksiyon bekliyorum. 15 güne düşen iade süresi amazonda hala 30 gün mesela.
eğer böyle bişeye öncülük ederse hem pazarı domine eder. hemde diğer diğer firmalara bi şekilde gözdağı verir.

her ne kadar benimde mağazam olsa bende iadelerden haz etmesem de. e-ticaret işi yapıyorsan bazı şeyleri kabul edeceksin. bizim insanınız acaip tabi. fotoğraf makinası olmayan kameraman tanıyorum ben. işi olduğu zaman trendyoldan alıp kullanıp iade ediyor.
Satıcıysan şimdiden iade kalkacak demek için çok erken reis iade işini haz etmiyor olman çok doğal ama fiziksel mağazan yoksa kusura bakma ama kimse amazonun kendi sattigi urunler hariç kimse internetten alisveriş yapmaz 2 kat zarara gireceksin fiziksel mağazan varsa dediğim gibi başka

e tabi laptop sattım trendyoldan. aldı kadının biri. fanı sesli dedi. iade etmek istedi bende iade aldım. napayım bu laptopu şimdi. Mecbur kutusuda ilk açılma bantları doğal olarak yalan oldu. tekrar normal bantla banlayıp başka bir alıcıya gönderdim.
Reis başka alıcı ilkokul mezunu felan herhalde normal bantı anlamayacak kadar keriz olamaz

asmarena6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
509
İsim
Berk Era
Satıcıysan şimdiden iade kalkacak demek için çok erken reis iade işini haz etmiyor olman çok doğal ama fiziksel mağazan yoksa kusura bakma ama kimse amazonun kendi sattigi urunler hariç kimse internetten alisveriş yapmaz 2 kat zarara gireceksin fiziksel mağazan varsa dediğim gibi başka

Reis başka alıcı ilkokul mezunu felan herhalde normal bantı anlamayacak kadar keriz olamaz
bilmem doğubeyazıttan biri aldı işte çokta ilgilenmedim o kadarına oda iade edebilirdi hakkıdır ne yapayım :D

Top Bottom