Sağlam Kanıtın Var Bakalım Nasıl Sonuçlanacak .İlk defa kaymakamlikaki thh'den başvuru yaptım gerekli kanıtlarla bakalım umarım olumlu çıkar
Atsana beğenicemBeklemedeyiz)))
Anker q10i kulaklık aldım bir arkadaş paylaştı 399'TL'den aldıktan 1.5 saat sonra iptal etti Hepsiburada thh verdim bende ama gel gör ki biri çıkıp şu suyun tadını okadar çok merak ediyorumki diyor paylaşım yapıyor Hepsiburada ise anında dm kutuna bak diyor ve sonuç yazıklar olsun...
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Benimkini 1.5 saat sonra iptal etti HepsiburadaBiz aldık o kulaklıkları ya size göndermediler mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hatta 1300 den de geri sattık![]()
+99Profilinde Kız Yok Hocam Olmaz Öyle .
![]()
Teslim edilemedi diyor sizde nasıl teslim aldınızBiz aldık o kulaklıkları ya size göndermediler mi
Hayattaki Bütün Şansını Kullanmışsın .Biz aldık o kulaklıkları ya size göndermediler mi
kurumsal alıyorum ya ürünleri faturası kesilmişti e-fatura olarak. mecbur gönderecekler yani pek kaçar yolu yok. ilkbaşta hepsijetteyken kargodan çekmişlerdi sonra aras kargoyla geri gönderdiler.Benimkini 1.5 saat sonra iptal etti Hepsiburada
+99
Teslim edilemedi diyor sizde nasıl teslim aldınız![]()
hatta müşteri hizmetlerinden bi kız aradı beni. kargonuz teslim edilemedi sanırım. iade işlemleri için arıyorum dedi. dedim ben onları teslim aldım biraz önce. şaşırdı kızcağızkurumsal alıyorum ya ürünleri faturası kesilmişti e-fatura olarak. mecbur gönderecekler yani pek kaçar yolu yok. ilkbaşta hepsijetteyken kargodan çekmişlerdi sonra aras kargoyla geri gönderdiler.
Bizde şans yok hocam thh bekliyorum bendekurumsal alıyorum ya ürünleri faturası kesilmişti e-fatura olarak. mecbur gönderecekler yani pek kaçar yolu yok. ilkbaşta hepsijetteyken kargodan çekmişlerdi sonra aras kargoyla geri gönderdiler.
hatta müşteri hizmetlerinden bi kız aradı beni. kargonuz teslim edilemedi sanırım. iade işlemleri için arıyorum dedi. dedim ben onları teslim aldım biraz önce. şaşırdı kızcağızsöylemesek bide para iadesi yapacaklar.
hepsiburada çok çingenlik yapıyor ya kazansan bile dava açıyo adiler. ben thh işini tamamen bıraktım. gelirse gelir gelmezse gelmez artık napayımBizde şans yok hocam thh bekliyorum bende