Arama sonuçları: *

1. brwscter2

Öneri Yılbaşı için süs, ağaç vs. önerileri

çok ilgimi çekmiyor kutlamalar falan ama istanbul aquaflorya macro şubesinde çok fazla çeşit vardı(macro center aynı zamanda migrosa bağlı bir market)
  2. brwscter2

Öneri Yılbaşı için süs, ağaç vs. önerileri

macro center varsa yakınlarında oaraya geliyor baya ağaç falan bazı minik süsler de var onları da pc için kullanırsın
  3. brwscter2

🔥İndirim Samsung Galaxy A34 5G 8GB / 256GB Sepette 7343TL (Mediamarkt)

outlet olunca ne oluyor tam olarak
  4. brwscter2

Yardım PC game pass üye olunmuyor

6tl şuan üye olmak istiyorum tam eksiksiz kart bilgisini gidiyorım kabul etmiyor
  5. brwscter2

Orijinal Puff nereden alınır?

doğrusun hocam
  6. brwscter2

yok hocam zamanında sigara da kullandım öyle bağımlı olacak tip değilim iradem var yani durmam gerektiğini anlayabiliyorum
  7. brwscter2

yok hocam zaten müptelası olmam ben böyle işlerin zaten anca cafeye dışarı falan çıkarsam kullanıyorum oda nadir zaten maalesef çok çıkmıyorum dışarı :) evde de öyle aman aman içmiyorum anca aklıma gelince nadir oda
  8. brwscter2

elfbar satıyorlar genelde,bazı elfbarlar da puffı daha tehlikeli bir hale getiriyor
  9. brwscter2

puff yeni aldım hani bazıları vardır ya emzik gibi ağzında taşır öyle değil de arada bi hatta nadir içiyorum dışarı flaan çıkarsam anca çok bişey olur mu acaba(aynı zamanda bağımlılığım yok bitince bırakırım daha almam büyük ihtimal)
  10. brwscter2

hocam birisi diyor sigara daha kötü birisi diyor puffın zararı daha düşük bunun aslı nedir tam olarak
  11. brwscter2

500TL vantilatör öneri gerek?

hocam tam bilmiyorum ama alabilirseniz sanayi tipi motoru oln bir cihaz alın bizim mekanda var ben hayatımda böyle bir şey görmedim 1den 3e kadar gücü var 1de iken heryeri buz gibi yapıyor maşşalahı var öneririm
  12. brwscter2

amazondan 1 adet sipariş ettiğim üründen 6 tane geldi

hocam tabi sizin fikriniz size kalmış ihtiyacınız varsa bilemem ama bıkacgun sonra arayabilirler
  13. brwscter2

Market görevlisinin çanta bırakmadan içeriye girmeme izin vermemesi

arkadaşlar anpagross yaptıgı indirimler ile ünlü bir market ve cok fazla kargasanın da oldugu bir ortam market bunu güvenlik adı altına yapmak zorunda yani
  14. brwscter2

Hangi market'lerin ürün markası kalitelidir?

yok hocam konu dışında olrak olsa iyi de burada pek bakmazlar
  15. brwscter2

Hangi market'lerin ürün markası kalitelidir?

hocam sordugunuz soru cok anlasılır degil de acaba sormak istediginiz soru şu muydu hangi marketin kendi markası daha iyi ör.: şok mis bim dost vs.
  16. brwscter2

Öneri İnternet satıcıları güvenilir mi

nerede öneriliyor daha yeni kayıt oldum siteye
  17. brwscter2

Öneri İnternet satıcıları güvenilir mi

Sağolun hocam bakacağım 1684863326 Çok sağolun hocam 1684863327 Çok sağolun hocam
Top Bottom