Neler Yeni

Orijinal Puff nereden alınır?

Afur

80+
Puff tehlikesiz, ama içine çekersen ölüme kadar gider. İçine çekersen sigaradan yüz kat zararlı, ciğerlerin su bile toplar. İçine çekmeyeceksen alabilirsin.
İçine çekmeyeceksen ne anlamı var? Sigarada öldürüyor zaten. :)

Ben baktım biraz puffa. Tehlikelisiz gibi gözüküp baya tehlikeli bir şeymiş. Sigaranın en azından ne olduğu belli. Bunlar daha yeni olduğu için ne yapacakları da belli değil. Pufflarda bağımlı olma daha kolay. Kanser olma riski daha fazla. Elektronik sigara sıvısı buhar oluşturma aşamasında ısıtıldığında akrolein, aset aldehid, formaldehid gibi maddeler oluşuyor. Bunlar da iltihabi reaksiyona neden olan ve kanser yapan maddeler olarak biliniyor. Bence puff falan içme.
Sigara da, e-sigara da aynı halt bence bir farkları yok. 1-2 hafta önce bir kuruluş e-sigaraların, normal sigaralara göre 100 kat daha az zararlı olduğuna dair bir araştırma yayınladılar. Herkes bir şey diyor, her kafadan bir ses çıkıyor.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
puff yeni aldım hani bazıları vardır ya emzik gibi ağzında taşır öyle değil de arada bi hatta nadir içiyorum dışarı flaan çıkarsam anca çok bişey olur mu acaba(aynı zamanda bağımlılığım yok bitince bırakırım daha almam büyük ihtimal)
Nadirse bir şey olmaz bence.

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Arkadaşlar daha önce hiç denemedim, satın almadım. Orijinalini internette hangi site veya siteler satıyor?
neredeyse her tobacco'da var git elinle seç al netten dolandırılırsın aman aman bişi de değil lüzumu yok 400-500 vermeye bir dumana hiç içme

Afur

80+
İnternetten satın almadim ama arkadaşlarında icinlerden nerden aldigini sor genellikle çok satan 4-5 kişi oluyor herkes ondan alıyor. Tobaccolarada sorabilirsiniz.
Çevremde kullanan yok

brwscter2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Mert
Nadirse bir şey olmaz bence.
yok hocam zaten müptelası olmam ben böyle işlerin zaten anca cafeye dışarı falan çıkarsam kullanıyorum oda nadir zaten maalesef çok çıkmıyorum dışarı :) evde de öyle aman aman içmiyorum anca aklıma gelince nadir oda

Afur

80+
yok hocam zaten müptelası olmam ben böyle işlerin zaten anca cafeye dışarı falan çıkarsam kullanıyorum oda nadir zaten maalesef çok çıkmıyorum dışarı :) evde de öyle aman aman içmiyorum anca aklıma gelince nadir oda
Nikotin oranı sigaraya göre daha yüksek bunlarda, daha hızlı bağımlı olursun.

brwscter2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Mert
Nikotin oranı sigaraya göre daha yüksek bunlarda, daha hızlı bağımlı olursun.
yok hocam zamanında sigara da kullandım öyle bağımlı olacak tip değilim iradem var yani durmam gerektiğini anlayabiliyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Afur

Erimtan

80+ Bronze
yok hocam zamanında sigara da kullandım öyle bağımlı olacak tip değilim iradem var yani durmam gerektiğini anlayabiliyorum
Kanka herkes öyle der sen yinede çok kullanma farkında olmazsın bağımlı olduğunun.

Whesper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Whesper
Eğer sigara içmiyorsan sakın ama sakın bulaşma. Hayatının en büyük pişmanlığını yaşarsın. Eğer sigara içiyorsan al sadece.

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
:(
Eğer sigara içmiyorsan sakın ama sakın bulaşma. Hayatının en büyük pişmanlığını yaşarsın. Eğer sigara içiyorsan al sadece.
ya knk al kullan ne en büyük pişmanlığı baya abarttınız gerçekten. Ama sigaradan daha çok bağımlılık yapar kısımı doğrıu

Afur

80+
İçiyorum, sigara masrafım 1,5-2 bin arası oldu aylık. Bu pufflar daha uygun olabilir diye düşündüm ama orj. bulma sorunu var.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
puff yeni aldım hani bazıları vardır ya emzik gibi ağzında taşır öyle değil de arada bi hatta nadir içiyorum dışarı flaan çıkarsam anca çok bişey olur mu acaba(aynı zamanda bağımlılığım yok bitince bırakırım daha almam büyük ihtimal)
Herkes öyle başlar zaten sonradan bağımlılığı artar yapmayın etmeyin şu sağlığınıza.

Top Bottom