Sorun çıkartmaz , dediklerin bilinir yerler.itopya incehesap vs gibi sitelerden toplama pc alınır mı sorun çıkartır mı
İtopyada bu aralar iyi fiyatlı sistem paylaşıyor. İllaki bulursun iyi fiyatlı sistem.Büyük indirimleri oluyor bir tanesini kaçırdım çok pişmanım artık düşerse iyi sistem bakacağım hocam sağolun
incehsapta her cuma saat 22.00 da indirim oluyor şanslıysan güzel sistemler indirime girer ve alırsınızBüyük indirimleri oluyor bir tanesini kaçırdım çok pişmanım artık düşerse iyi sistem bakacağım hocam sağolun
Sağolun hocam bakacağımincehsapta her cuma saat 22.00 da indirim oluyor şanslıysan güzel sistemler indirime girer ve alırsınız
İtopyada bu aralar iyi fiyatlı sistem paylaşıyor. İllaki bulursun iyi fiyatlı sistem.
Arkadaşlarda iyi sistem konuları açıyor, sana uyanı da alabilirsin paylaştıklarındanöToplama Bilgisayar Tavsiye
forum.donanimarsivi.com
Çok sağolun hocamSorun çıkartmaz , dediklerin bilinir yerler.
Bilgisayar setup'ı her ikisi ile de tamamladım, sorun olmadı .
Sorun çıkartma konusunda , pcyi aldıktan sonra kontrol et önceden kullanılmışmı , sistem performans testlerini de yaparsın , benzer sistem ile aralarında ciddi fark yok ise sorun olmaz bence.
HAZIR SİSTEM ALMANI ÖNERİRİM!! Daha ucuza gelir.
İtopyada bu aralar iyi fiyatlı sistem paylaşıyor. İllaki bulursun iyi fiyatlı sistem.
Arkadaşlarda iyi sistem konuları açıyor, sana uyanı da alabilirsin paylaştıklarındanöToplama Bilgisayar Tavsiye
forum.donanimarsivi.com
Çok sağolun hocamSorun çıkartmaz , dediklerin bilinir yerler.
Bilgisayar setup'ı her ikisi ile de tamamladım, sorun olmadı .
Sorun çıkartma konusunda , pcyi aldıktan sonra kontrol et önceden kullanılmışmı , sistem performans testlerini de yaparsın , benzer sistem ile aralarında ciddi fark yok ise sorun olmaz bence.
HAZIR SİSTEM ALMANI ÖNERİRİM!! Daha ucuza gelir.
Güvenlidir hcm. Hiç sorun çıkartmaz.itopya incehesap vs gibi sitelerden toplama pc alınır mı sorun çıkartır mı
farkettimnerede öneriliyor daha yeni kayıt oldum siteye