Arama sonuçları: *

1. erencavdarr

14 şubat hediye tavsiyesi

şakasına diyorum 2k benim gibileri aşar o manada
  2. erencavdarr

umarım hiç yoktan kastınız 2k değerinde değildir hocam .dd
  3. erencavdarr

adam olana çok bile hocam. ben sorsam kabul eder de ilk defa olunca içten içe bir şeyler bekler
  4. erencavdarr

oooo bir de o var reis iyi hatırlattın beni de ilgilendiriyor bu yıl :D
  5. erencavdarr

Cep telefonu, akıllı saat, tablet ve bilgisayarlar iade edilemeyecek ve iade ürünlerde kargo ücreti artık müşteriye ait olacak

Ben kendi çıkarıma bakarım. İade edemeyeceğim bir şeyi alırsam görüp beğendiğim bir şey olması lazım. Görüp beğensem gördüğüm yerde alırım zaten internetten almanın ne gibi bi rahatlığı kalıyor böyle riskle sipariş verirsek
  6. erencavdarr

Cep telefonu, akıllı saat, tablet ve bilgisayarlar iade edilemeyecek ve iade ürünlerde kargo ücreti artık müşteriye ait olacak

Alan kişi tarafından düşünürseniz de aynı soruyu sorarsınız. Beğenmediği ürünü bu adam ne yapacak. İstemiyor kullanmak tahmin ettiği gibi değil mesela??
  7. erencavdarr

Yüz için tıraş makinesi önerisi

Ya ben philipsin 200₺'lik makinelerine bakayım diyorum şuan benim kullandığım makine de onun gibi bir şey işimi görüyor yani. 1652763789 OneBlade çok cep yakar öğrenciyim ben .d
  8. erencavdarr

Hocam philipsin 200₺'ye de ürünleri var çok fark var mı oneblade biraz pahalı geldi şahsen 1652732693 Gerçi bir bıçak beni 7 ay götürür haftada bir oluyorum hatta mümkünse iki haftada bir
  9. erencavdarr

hocam ne o öyle 16 saat şarja 1 saat kullanabiliyosun mantığa bak
  10. erencavdarr

bi bakayım ona göre oneblade veya bunu tercih edicem ama bütçe olarak bu daha uygun zaten
  11. erencavdarr

https://www.fakir.com.tr/lexus-sakal-sekillendirme-cihazi-antgri Bu dediğim gibi sıfıra yakın kesecek mi adı sakal şekillendirme olunca önyargılı yaklaşıyorum nedense. OneBlade sanki sakalı sıfır kesmek için üretilmiş gibi bi izlenim veriyor
  12. erencavdarr

@stizzy hocam ne zamandır kullanıyorsunuz bıçaklarının değişimi gerekmiyor değil mi yani öyle bir sistem değil. Mesela OneBlade 4 ayda bir değiştirmek gerek biraz tuzlu fiyatı
  13. erencavdarr

vallahi artık alıştım çenede çok sivilce vardı kesiyodum yine de sıkıntı olmuyo yani o yönden 1652637986 @stizzy hocam sizin dediğiniz saç ve sakal için sanırım benim şuan kullandığım gibi yani
  14. erencavdarr

benim için önemli olan sıfır gibi kesmesi yani siyah gözükmesin baby face misali
  15. erencavdarr

anladım hocam, ben kumralım ona rağmen kolda bacakta bol var kökleri sarı olduğu için belki lazer olmayabilir öyle biliyorum yani
  16. erencavdarr

Yüz için derken sakaldan mı bahsediyosun yoksa kaş mı ? .d bi an garipsedim 1652636760 onların fiyatından da emin değilim bi aylık maaşını basacaksın tüm vücut için büyük ihtimalle ama bence hem ekonomik açıdan hemde tamamen kurtulma açısından daha mantıklı
  17. erencavdarr

Vallahi vücut işine daha da girmem 18 olunca baktım bu böyle olmayacak deyip lazere gidicem sonunda ömür boyu onunla uğraşmaktansa .d
  18. erencavdarr

O kadar çeşite gerek yok hocam dediğim gibi vücut için almıştım bir kaç ay önce. Sadece sakal için alsam hem sadece yüz için kullanmış olurum aleti hem de daha uygun diğerlerine göre. @Kürşat Kütükçü hocamın dediği oneblade iyi fakat biraz fiyatı tuzlu geldi .d Bir de mesela ben bu babamda olan...
  19. erencavdarr

Yok jilet hiç vurmadım da bodygroom almak yerine keşke zamanında hepsi bi arada set alsaymışım. Birde 400 küsür para verdim. Ama aynı aletle hem yüz hem vücuttaki bazı yerleri kullanmakta saçma geliyor :D
  20. erencavdarr

Arkadaşlar ben 17 yaşındayım yani öyle sakal bıyık çok çıkmıyor ama sert çıkan kısımlar var mesela çenemin altı sık ve sert, yanaklarıma doğru yeni yeni çıkmaya başladı. Yani boğaz çene arası normal sakal gibi çıkıyor benim. Babamın powertec tr-6500 makinesi var fakat hem ortak olmasın diye hem...
Top Bottom